UA
Закрыть
UA
Новини - фото
  • Головна
  • »
  • Новини
  • »
  • Новини
  • »
  • В УНІКА пройшов навчальний вебінар на тему врегулювання найбільш складних збитків в страхуванні майна і відповідальності
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

В УНІКА пройшов навчальний вебінар на тему врегулювання найбільш складних збитків в страхуванні майна і відповідальності


16 серпня, 2018


В УНІКА пройшов навчальний вебінар на тему врегулювання найбільш складних збитків в страхуванні майна і відповідальності

Постійно удосконалюючи професіоналізм наших фахівців, ми забезпечуємо високий рівень сервісу для наших клієнтів:
в УНІКА пройшов навчальний вебінар на тему врегулювання найбільш складних збитків в страхуванні майна і відповідальності.

Розвиток, вдосконалення навичок і підвищення професіоналізму співробітників є запорукою ефективної роботи і високої якості сервісу страхової компанії, а отже, й запорукою задоволеності наших клієнтів.

Для Страхової компанії «УНІКА» системна і всебічна робота з навчання співробітників є одним з основних пріоритетів. Тренінги та семінари для фахівців УНІКА проводяться на регулярній основі і за участю визнаних експертів галузі та провідних тренерів, як внутрішніх, так і запрошених ззовні.

18 июня 2018 року в Страховій компанії «УНІКА» був особливий гість - Андрій Семенов, директор українського представництва компанії Cunningham Lindsey, яка спеціалізується на наданні послуги сюрвейєра та лосс-аджастінга за всіма видами страхових ризиків і є постійним партнером УНІКА.

Андрій Семенов - один з провідних експертів галузі з більш ніж 15-річним досвідом розслідування і врегулювання особливо великих і складних збитків як в Україні, так і за кордоном. Для співробітників УНІКА, Андрій провів вебінар про особливості страхування та врегулювання найбільш складних збитків в сегменті страхування майна і відповідальності в Україні.

Вебінар вийшов дуже цікавим, інформаційно наповненим і навіть по-своєму унікальним. Понад 300 співробітників УНІКА - продавці, андеррайтери, фахівці департаменту врегулювання, які взяли участь у вебінарі, отримали інформацію і знання, раніше доступні тільки в рамках аудиторного навчання. Протягом 2-х годин Андрій ділився своїм унікальним досвідом, прикладами і рекомендаціями на основі реальних кейсів з врегулювання складних збитків, які супроводжувалися демонстрацією великої кількості фотоматеріалів з власної практики. Відбулася і дуже активна сесія питань і відповідей, в ході якої кожен з учасників мав можливість безпосередньо задати питання експерту. І питань було дуже багато! Зокрема, величезний інтерес учасників викликали особливості страхування альтернативних джерел енергії та складських приміщень з дерев'яними елементами - були детально розглянуті всі етапи процесу, від проведення сюрвея до укладення договору; також, значну увагу було приділено ключовим аспектам страхування великих об'єктів і особливостям надання складного покриття (ризик «Переривання діяльності»).

Професійне спілкування, обмін думками і знаннями було настільки насиченим, що запланованих 2-х годин вебінару, в результаті, виявилося недостатньо. Тому, на прохання співробітників УНІКА, Андрій Семенов погодився провести ще один вебінар для нашої компанії, який відбудеться на початку осені.


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз