UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА СТАЛА СТРАХОВИМ ПАРТНЕРОМ RUN UKRIANE RUNNING LEAGUE


01 квітня, 2019


УНІКА СТАЛА СТРАХОВИМ ПАРТНЕРОМ  RUN UKRIANE RUNNING LEAGUE

Компанія Run Ukraine та провідна Страхова компанія «УНІКА»підписали угоду про співпрацю. За її умовами УНІКА стала офіційним страховим партнером шести заходів Run Ukraine Running League 2019:

  • 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon (6-7.04.2019)
  • 4th Interpipe Dnipro Half Marathon (26.05.2019)
  • 4th Molokiya Lviv Half Marathon (09.06.2019)
  • 4th Odesa Half Marathon (15.09.2019)
  • 10th Wizz Air Kyiv City Marathon (05-06.10.2019)
  • 3rd Zaporizhstal Half Marathon (20.10.2019)

Цього року всі учасники дорослих дистанцій, разом зі стартовим пакетом автоматично отримують страхування від нещасних випадків, які можуть статися під час участі в одному з шести бігових заходів Run Ukraine Running League 2019.

 

«Наша співпраця зі Страховою компанією «УНІКА», я впевнений, буде мати довгу історію. Ми раді нашому першому кроку – гарантованому страхуванню всіх учасників подій бігової ліги 2019. Я думаю, що для компанії «УНІКА» це також важливе рішення. Не можу не відзначити той факт, що в Європі багато страхових компаній виступають титульними спонсорами подій, ініціаторами таких заходів, які несуть суспільству концепцію здорового способу життя. Компанія «УНІКА», стане першою компанією в страховому секторі ринку України, яка в таких масштабах почне підтримувати бігові події, зокрема наймасштабнішу бігову лігу України.» прокоментував генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

Для участі у півмарафонській дистанції наявність медичної довідки для бігунів тепер не є обов’язковою. Але компанія Run Ukraine, все ж таки радить учасникам усіх дистанцій проходити медичний огляд напередодні змагань, аби отримати задоволення від участі у заході та уникнути нещасних випадків та травм.

Поліс страхування від нещасного випадку являє собою:

  • Страховий захист від настання нещасного випадку на час проведення бігового заходу в рамках Run Ukraine Running League;
  • Виплату у разі смерті в результаті нещасного випадку в межах 50 тис.грн.

«Підтримка ідеї здорового способу життя є невід'ємною частиною стратегії бренду УНІКА, тому ми раді бути причетними до такої важливої спортивної події як Run Ukraine в якості страхового партнера. В фокусі нашої уваги якісний та вчасний сервіс, і ми прагнемо докладати всіх свої професійних зусиль, щоб кожен з наших клієнтів міг спокійно і з упевненістю займатися звичними для нього справами та відчувати радість життя.» – зазначив Тамаш Райнаї, Перший заступник голови правління Страхової компанії «УНІКА».

Нагадаємо, що перший етап Run Ukraine Running League 2019 відкриває - 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon який відбудеться 6 і 7 квітня в місті Київ. Міжнародний Київський півмарафон –  єдиний в Україні захід, який має престижний міжнародний статус IAAF Bronze Label.

 Звертаємо увагу, що страхуванню не підлягають учасники, які виходять на старт не під своїми даними та номерами, а також ті, учасники, яких буде дискваліфіковано з певних причин.


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз