UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

UNIQA взяла участь у щорічному Форумі Райффайзен Банку Аваль


22 травня, 2017


UNIQA взяла участь у щорічному Форумі Райффайзен Банку Аваль

Страхові компанії «УНІКА» та «УНІКА Життя» взяли участь в щорічному Форумі начальників відділень Райффайзен Банку Аваль, який відбувся 18-20 травня в Києві.

Щорічний Форум начальників відділень є найбільш важливим корпоративним заходом Райффайзен Банку Аваль - багаторічного стратегічного партнера Страхових компаній «УНІКА» і «УНІКА Життя». В ході стратегічних сесій члени правління банку і представники всіх бізнес-напрямків розповідали про досягнення, стратегічні перспективи, інноваційні проекти і ті зміни, які очікують співробітників і клієнтів вже в 2017 році.

В рамках Форуму, представники Страхових компаній «УНІКА» і «УНІКА Життя» провели цілий ряд мотивуючих і пізнавальних активностей, спрямованих на підвищення знань про страхування життя та ризикове страхування. Більш ніж 600 учасників Форуму з інтересом брали участь в різноманітних вікторинах, іграх, розіграшах цінних призів і подарунків.

Форум начальників відділень Райффайзен Банку Аваль - це масштабний мотивуючий захід, що надає незмінно позитивний вплив на зміцнення партнерства УНІКА і Райффазен Банку Аваль. З кожним роком Форум проводиться на все більш високому і професійному рівні, що стимулює розвиток бізнесу, партнерських комунікацій і приносить реальний фінансовий результат.

 


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз