UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

UNIQA підтримує Зимові Спеціальні Олімпійські Ігри 2017


17 березня, 2017


UNIQA підтримує Зимові Спеціальні Олімпійські Ігри 2017

UNIQA Insurance Group (Австрія) є головним спонсором Всесвітніх Спеціальних Олімпійських зимових ігор, що відбуватимуться з 14 по 25 березня в Австрії, у містах Грац, Шладмінг та Рамзау. Спеціальна Олімпіада є найбільшим в світі спортивним рухом для людей з обмеженими інтелектуальними можливостями.

В цьому році прибуває понад 2 700 спортсменів з 107 країн світу. Спортсмени змагатимуться в дисциплінах швидкісний біг на ковзанах, фігурне катання, хокей на підлозі, флорбол, фотоспорт, гірські лижі, сноуборд, бігові лижі і снігоступи. На церемонії відкриття 18 березня на стадіоні Планай в Шладмінге залунає «Полум'я надії». Фінал буде проходити в Меркур Арені в Граці 24 березня. На Іграх 2017 року буде присутній Арнольд Шварценеггер, який підтримує ці змагання.

Українська Національна збірна буде представлена на Спеціальних Олімпійських зимових іграх 25 учасниками у трьох видах спорту: лижні гонки, гірськолижний спорт і хокей на підлозі. Страхова компанія «УНІКА» підтримує Українську Національну збірну.
На урочистих проводах Національної збірної України, що відбулися 13 березня взяли участь президент Спеціальної Олімпіади України Сергій Комісаренко, Надзвичайний та Повноважний Посол Австрії в Україні Герміне Поппеллер, Голова правління Страхової компанії «УНІКА» Олена Ульє, представники ЗМІ, громадськості, батьки та друзі спортсменів.

Олена Ульє, Голова Правління Страхової компанії «УНІКА»:
«Велика сила волі, яку мають ці спортсмени дають всім нам приклад того, що все можливе при будь-яких умовах. Наша компанія з великою повагою та гордістю буде вболівати за нашу збірну та чекати її з перемогою!»


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз