UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА підтримала показ у Києві фільму «Син Саула», володара премії Оскар


16 березня, 2016


УНІКА підтримала показ у Києві фільму «Син Саула», володара премії Оскар

14-го березня 2016 року у Культурному центрі «Кінотеатр Київ» відбувся показ угорської стрічки «Син Саула» режисера Ласло Немеша, володара премії «Оскар» у категорії найкращий фільм іноземною мовою.

Показ відбувся за ініціативою Посольства Угорщини в Україні, головного організатора КМКФ «Молодість» та за підтримки офіційного партнеру Страхової компанії «УНІКА»

Сюжет: Аушвіц, 1944 рік. Саул Аусландер - угорський член зондеркоманди – групи єврейських в'язнів, що перебували поза табором та були змушені допомагати нацистам у масовому винищенні. Серед тисяч людей, що проходять через газову камеру, Саул знаходить тіло хлопчика і впізнає у ньому свого сина. Саул вирішує, будь-що поховати тіло за всіма правилами. Тепер це його єдина мета в розплавленому, так несхожому на життя пеклі «табору смерті».

На офіційному відкритті показу виступив Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні Й. В. Пан Ерно Кешкень.

Після показу відбувся круглий стіл за участю головного актора фільму Геза Роріга, також в обговоренні стрічки прийняли участь директор Будапештського меморіального центру Голокосту Саболч Ласло Сіта; голова Державного агентства України з питань кіно Іллєнко Пилип Юрійович; генеральний директор КМКФ «Молодість» Халпахчі Андрій Якович; директор Українського центру вивчення історії Голокосту Подольський Анатолій Юхимович, модератором круглого столу виступив Народний артист України Нищук Євген Миколайович.

 


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз