UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

Страхування квартири для власників карток VISA


16 травня, 2016


Страхування квартири для власників карток VISA

Ми цінуємо Ваш час, ми дбаємо про Ваш спокій, ми захищаємо Ваше майно! Ми пропонуємо просте та доступне страхування квартири, яке можна оформити за 5 хвилин, не залишаючи її! Для цього потрібні лише Ваше бажання та платіжна картка VISA.

Що передбачає програма страхування "Експрес-квартира"?

  • Комплексне страхування квартири з внутрішнім оздобленням і домашнім майном за фіксованою вартістю одного кв. м. без огляду та переліку майна;
  • Знижку 15%, а також оплату полісу за допомогою 12 щомісячних платежів, які автоматично списуються з Вашої картки VISA. Немає необхідності відвідувати відділення банку;
  • При настанні страхового випадку виплати здійснюються в повному обсязі без пропорції.

Додаткову інформацію щодо програми страхування «Експрес-квартира» Ви можете отримати за телефоном 0 800 600 600 (безкоштовно по Україні, в т.ч. з мобільних) або відвідавши офіси СК «УНІКА».

Детальніше про всі продукти страхування житла від УНІКА читайте в розділі Для Вас / Житло.

Пропозиція діє з 16.05.2016 по 31.12.2016 в усіх офісах СК «УНІКА» по ​​Україні * крім Донецької, Луганської області та АР Крим. 15% знижки надається за умови оплати вартості полісу «Експрес-квартира» шляхом здійснення 12 щомісячних платежів з карти VISA будь-якого банку. Налаштування автоматичного щомісячного списання коштів з картки VISA здійснюється через систему EasyPay.


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз