UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

Пряме врегулювання від компанії «УНІКА» для корпоративних клієнтів


07 листопада, 2016


Пряме врегулювання від компанії «УНІКА» для корпоративних клієнтів

Страхова компанія «УНІКА» продовжує вдосконалювати свій продуктовий ряд. У вересні 2016 року був запущений страховий продукт «Пряме врегулювання» для клієнтів ОСЦПВ, для легкових автомобілів. За неповні два місяці дану послугу придбали більше 2 000 клієнтів компанії. Успішні продажі і зростаючий попит з боку корпоративних клієнтів спонукали компанію до вдосконалення і модифікації даного продукту.

У жовтні 2016 року Компанія «УНІКА» впровадила страховий продукт «Пряме врегулювання для корпоративних клієнтів» в комплексі з обов'язковим страхуванням цивільної відповідальності власників транспортних засобів перед третіми особами (ОСЦПВ).

Тепер корпоративні клієнти Страхової компанії «УНІКА» , що мають поліс ОСЦПВ можуть придбати страховий продукт «Пряме врегулювання» для таких видів транспорту як легкові автомобілі, автобуси і вантажівки будь-яких марок і моделей, без обмеження за віком транспортних засобів і в разі ДТП, будучи постраждалою стороною отримати страхове відшкодування безпосередньо в Страховій компанії «УНІКА».

УНІКА пропонує на вибір дві програми «Прямого врегулювання» для легкових автомобілів - базову, вартість якої становить 295 грн., і розширену за 490 грн., яка включає в себе послуги Технічного асистансу та Консьєрж сервісу. Вартість програми «Пряме врегулювання» для інших видів транспорту становить 630 грн.

 


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз