UA
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

UA
UNIQAблог - фото
UNIQAблог
Моя подорож

Туристичне страхування під час воєнного стану

Зараз багато українців прийняли для себе складне рішення виїхати за кордон. Як захищає поліс туристичного страхування та які додаткові можливості відкриті зараз. Відповідаємо на ці та інші питання.

Туристичне страхування під час воєнного стану
На яку допомогу можна розраховувати з полісом туристичного страхування?
Поліс туристичного страхування гарантує отримання якісної медичної допомоги під час перебування за кордоном України. Програма страхування покриває медичні витрати на отримання:
• швидкої невідкладної допомоги;
• амбулаторної невідкладної допомоги;
• стаціонарної невідкладної допомоги;
• стоматологічної невідкладної допомоги;
• акушерської невідкладної допомоги до 28 тижнів вагітності;
• діагностики та лікування COVID-19.
 
Як можна оформити поліс ?
Оформити поліс туристичного страхування можна зручним для вас каналом комунікації: 
• самостійно на сайті uniqa.ua;
• звернутися до свого менеджера;
• написати нам у чат-бот Viber чи Telegram.
 
Чи можу я подовжити дію полісу, якщо вирішив ще залишитись за кордоном?
Так. Раніше поліс можна було укласти тільки перебуваючи на території України. Зараз в умовах воєнного стану, коли головне - безпека, ми зняли обмеження. Поліс страхування можна придбати під час перебування за кордоном та оплатити дистанційно. Максимальний строк дії договору 40 днів з можливістю подальшого подовження.
 
Як отримати медичну допомогу за допомогою поліса туристичного страхування? 
Процедура врегулювання страхових випадків залишилася без змін.
Для отримання медичної допомоги треба звернутися до асистуючої компанії за номерами телефонів, які зазначені у вашому полісі та пояснити причину звернення. Вам організують консультацію з лікарем. За результатом огляду лікар оформить рецепт на медикаменти за потреби та повідомить асистуючу компанію. Звернення до асистуючої компанії є першим обов’язковим кроком для отримання медичної допомоги.
 
Чи можна отримати консультацію українського лікаря?
Ми розуміємо, що зараз важливо зберегти стабільний емоційний стан, тому УНІКА запровадила послугу онлайн консультації з лікарями України. Це допоможе спокійно проговорити про свій стан здоров’я та отримати лікарські висновки з електронними рецептами відповідно до міжнародних стандартів. Онлайн консультації доступні у всіх програмах туристичного страхування.
 
Чи можу я повернути кошти, які витратив на лікування та сплатив самостійно? 
Про самостійний візит до лікаря необхідно повідомити асистуючу компанію заздалегідь. У разі якщо медичні послуги сплатили самостійно, потрібно надати необхідний пакет документів нам у чат Viber чи Telegram на розгляд та прийняття рішення щодо компенсації.
 
Немає закордонного паспорту, чи можна придбати поліс туристичного страхування?
Так, на період воєнного стану поліс туристичного страхування можна оформити без закордонного паспорту. Захистити себе та свою родину можна з паспортом громадянина України. Для оформлення поліса для дітей достатньо їх свідоцтва про народження. Придбати поліс можна звернувшись у чат Viber чи Telegram або до свого менеджера.
 
Як проводяться розрахунки з клініками за кордоном в умовах воєнного стану? 
Ми розраховуємось з клініками, які надають медичні послуги за кордоном, своєчасно та у повному обсязі згідно з Постанови НБУ №68, яка дозволяє страховим компаніям проводити розрахунок у валюті з контрагентами за кордоном.
 
Які ще обмеження зняті в умовах воєнного стану?
УНІКА максимально спрощує процедуру оформлення полісів та отримання страхового захисту. Ми зняли обмеження щодо віку застрахованої особи. Відтепер, якщо потрібен поліс для людини старше 70 років, можна звернуться у чат Viber чи Telegram або у наше відділення. Ще одне обмеження було пов’язано з забороною укладати поліс с метою навчання або працевлаштування за кордоном. Зараз страховий захист покриває таку діяльність. 
На період військового стану ми зняли вимоги до подачі оригіналів документів в паперовій формі. Приймаємо електронні копії для підтвердження страхового випадку. 
 
І на завершення нагадаємо, що зв'язатися з нами для отримання медичної допомоги за кордоном та консультацій з питань вашого здоров’я можна цілодобово: 
  • для дзвінків: +38 044 321 00 52
  • для текстових повідомлень (Viber, WhatsApp, Telegram): +38 067 325 63 61 

Віримо в перемогу, продовжуємо працювати і тримаємося разом! 

Залишити відгук
Підтвердіть, що Ви не робот
Останні статті
Готуємось до змін: що необхідно знати про майбутнє страхування автоцивілки?
Мій автомобіль
26. березня 2024
Готуємось до змін: що необхідно знати про майбутнє страхування автоцивілки?
Всі страхові компанії, які працюють на ринку автоцивілки, готуються до прийняття нового закону про ОСЦПВ. Втім, про майбутні новації мають знати і автовласники, щоб свідомо обирати компанією, яка здатна буде надати найкращий сервіс. Саме про це наш сьогоднішній блог.
Три правила: як підтримати здоров'я навесні
Будемо здорові!
14. березня 2024
Три правила: як підтримати здоров'я навесні
Весна приносить у наше життя не лише тепло та сонце, а й виклики для здоров'я. Адже після зими ресурсів у організму менше ніж зазвичай, і водночас треба адаптуватися до різких змін погоди. Як допомогти собі легко та с користю пройти весняний сезон, збільшивши рівень життєвої енергії – розповідаємо сьогодні у блозі.
Чому важливе критичне мислення під час війни та як його розвинути? Частина 2.
Я та УНІКА
11. березня 2024
Чому важливе критичне мислення під час війни та як його розвинути? Частина 2.
У сьогоднішньому блозі продовжуємо розмовляти про критичне мислення з експерткою Wellbeing Company Іриною Спаською. Цього разу поговоримо про методи, що допомагають розвинути в собі навичку до критичного мислення.

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз