UA
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

UA
UNIQAблог - фото
UNIQAблог
Мій автомобіль

Подарунок автомобілісту: досвід водіїв і поради страховиків

Наприкінці жовтня в Україні відзначили День автомобіліста. Ми запитали у підприємців, журналістів і блогерів: які подарунки вони отримали або зробили у це свято? А експерти УНІКА розповіли про те, які страхові програми можуть стати корисним подарунком кожному водію.

Подарунок автомобілісту: досвід водіїв і поради страховиків

Ксенія Резникова, фахівець з комунікацій, есеїст, блогер

У День автомобіліста чоловік подарував мені два бажаних квитка на концерт Стінга в Києві – мріяла сходити на виступ улюбленого співака не перший рік, і ось нарешті вийде. У листопаді у мене також буде маленький ювілей – три місяці, як я за кермом. До речі, в моїй родині я єдиний водій, а мій чоловік не водить і категорично відмовляється вчитися, зате говорить, що зі мною за кермом життя заграло новими фарбами.

Порада від УНІКА: Для тих, хто нещодавно став водієм, найкориснішим страховим подарунком однозначно буде КАСКО. Це правило вдвічі справедливіше, якщо за кермом авто – дівчина. Чому? Тому що дівчата зазвичай дисципліновані і відповідальні на дорозі, але на початку свого «водійського шляху» частіше за чоловіків потрапляють у невеликі ДТП, без інших учасників: невдале паркування, складний поворот... КАСКО з нульовою франшизою дозволить уникнути зайвих стресів і витрат у подібних випадках, і, звичайно, захистить від більш значущих проблем – наприклад, викрадення.

 

Володимир Цап, співвласник IT-компанії Shalb

Цього року особливих подарунків не було, а ось пару років назад на День автомобіліста мені подарували автомобільний холодильник. Якщо чесно, це найбільш непотрібний предмет в машині, адже він тільки зберігає температуру, а не примусово охолоджує. А ось я одного разу зробив хороший подарунок – якось у це свято приїхав на допомогу до друга за місто, де він пробив колесо, і урочисто подарував йому домкрат і набір ключів.

Порада від УНІКА: Другу 100% пощастило – у нього є той, хто прийде на допомогу в скрутну хвилину. Але всі можливі труднощі в дорозі складно передбачити, тому у якості подарунка можуть стати в нагоді програми автострахування з послугою «Допомога в дорозі». Фахівці дорожнього асистансу допоможуть з доставкою пального, підміною колеса, зарядять акумулятор, що сів, або організують евакуацію автомобіля. Вони працюють в режимі 24/7, і по всій території України.


Антон Морозов, директор рекламної компанії ATL

Хоча я багато років за кермом, у нас в родині якось не особливо прийнято відзначати День автомобіліста. Мені здається, це свято більше для тих, хто працює в автомобільній галузі, аніж для звичайних водіїв. Але так як цей день припав на неділю, то ми, звичайно, провели його як сімейний вихідний, покаталися містом. Після великої подорожі по Європі це був хороший відпочинок.

Порада від УНІКА: Якщо Ви часто їздите за кордон на автомобілі, то, звичайно, знаєте про страховку «Зелена картка». Але, можливо, не знаєте, що її можна купити не тільки для одиничної поїздки, але і на довгий термін – 6 місяців або цілий рік. В УНІКА поліс Зеленої карти можна оплатити он-лайн, а кур'єр доставить договір за потрібною адресою – корисний подарунок і хороший стимул, щоб частіше і більше подорожувати дорогами Європи.

 

Іва Репницька, журналіст, консультант з питань приватної освіти

Цей день ми провели з чоловіком як справжні автомобілісти – за кермом, по дорозі з Києва до Львова, куди ми переїжджаємо на постійне місце проживання. У нас буквально починається нове життя. Десь за 40 км до Львова усвідомили: все наше життя їде сьогодні з нами, у цій машинці. Ось таке вийшло свято і подарунок самим собі, ми його точно запам'ятаємо надовго.

Порада від УНІКА: Нові обставини і нові міста зазвичай змушують нас сконцентруватися і водити акуратніше, ніж зазвичай. Але все-таки після переїзду важко одразу запам'ятати складні перехрестя, звивисті маршрути і всі потрібні повороти направо. У подібній ситуації кожному водієві варто доповнити свій поліс ОСЦПВ. По-перше, можна купити розширену автоцивілку: якщо раптом спричините ДТП, УНІКА зможе виплатити до півмільйона гривень на ремонт постраждалих авто. По-друге, буде корисна «Автоцивілка навпаки»: якщо ДТП трапиться не з Вашої вини, за ремонт до 100 000 грн. сплатить УНІКА, і не доведеться чекати виплати від «чужої» страхової компанії. Приємний бонус: якщо Ваше місто, як і Львів, не відноситься до числа мільйонників, то ціна на страховий захист тут нижче в порівнянні з вартістю такої ж страховки в Києві.

 

Сподіваємося, наші поради виявляться корисними всім автомобілістам і не тільки у свято. А якщо потрібна допомога експертів УНІКА – ми завжди раді.

Більше інформації
Залишити відгук
Підтвердіть, що Ви не робот
Останні статті
Готуємось до змін: що необхідно знати про майбутнє страхування автоцивілки?
Мій автомобіль
26. березня 2024
Готуємось до змін: що необхідно знати про майбутнє страхування автоцивілки?
Всі страхові компанії, які працюють на ринку автоцивілки, готуються до прийняття нового закону про ОСЦПВ. Втім, про майбутні новації мають знати і автовласники, щоб свідомо обирати компанією, яка здатна буде надати найкращий сервіс. Саме про це наш сьогоднішній блог.
Три правила: як підтримати здоров'я навесні
Будемо здорові!
14. березня 2024
Три правила: як підтримати здоров'я навесні
Весна приносить у наше життя не лише тепло та сонце, а й виклики для здоров'я. Адже після зими ресурсів у організму менше ніж зазвичай, і водночас треба адаптуватися до різких змін погоди. Як допомогти собі легко та с користю пройти весняний сезон, збільшивши рівень життєвої енергії – розповідаємо сьогодні у блозі.
Чому важливе критичне мислення під час війни та як його розвинути? Частина 2.
Я та УНІКА
11. березня 2024
Чому важливе критичне мислення під час війни та як його розвинути? Частина 2.
У сьогоднішньому блозі продовжуємо розмовляти про критичне мислення з експерткою Wellbeing Company Іриною Спаською. Цього разу поговоримо про методи, що допомагають розвинути в собі навичку до критичного мислення.

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз