UA
Закрыть
UA
UNIQAблог - фото
UNIQAблог
Моя подорож

Покатаємося? Три поради, як обрати страховку для зимового відпочинку

Сезон лиж і сноубордів не за горами! Тож саме час для серйозної підготовки: попередити про плани на відпустку колег, оновити лижний інвентар та екіпірування. купити білети. У цих клопотах важливо згадати і про правильну страховку. У нас є три поради лижникам та іншим поціновувачам активного відпочинку, як обрати поліс для зимових подорожей і не прогадати.

Покатаємося? Три поради, як обрати страховку для зимового відпочинку

Страховий поліс допоміг тисячам спортсменів: отримати медичну допомогу прямо на гірськолижній трасі, викликати рятувальників на засніжену вершину або просто компенсувати витрати за загублений багаж з лижним інвентарем. Але так працює тільки надійне страхування.

Як же обрати якісну страховку? Експерти УНІКА підготували 3 рекомендації для початківців і досвідчених спортсменів - вони допоможуть не помилитися при купівлі «зимового» полісу. До речі, обирати страховку варто за аналогією з лижним спорядженням:

Порада лижникам 1. Дивіться на бренд.

Зазвичай спортсмен, що обирає спорядження, звертає увагу на бренд виробника. І це правильний орієнтир: успішна багаторічна історія компанії найчастіше говорить про високу якість і виправдану довіру. Погодьтеся, складно працювати на ринку роками, якщо не виконуєш обіцянки, а твій товар не відповідає заявленим характеристикам. Такі імена, як FISCHER, ALPINA, MOUNTAIN FORCE, CASCO багато скажуть досвідченим лижникам у всьому світі, і є гарним орієнтиром у виборі для новачків.

Те саме і зі страховкою: ім'я та репутація страхової компанії дуже важливі. Наприклад, про УНІКА знають у 18 країнах, послугами компанії користуються більше 10 мільйонів клієнтів, у тому числі українських - в нашій країні бренд працює вже 12 років.

Порада лижникам 2. Купуйте спеціальний захист.

Коли спортсмен купує захисний шолом, він розуміє: доведеться падати. Не завжди це будуть легкі падіння на бік, тому потрібно вибрати те, що дасть максимальний захист. Коли він замовляє лижні штани, знає: у них потрібно повернутися зі схилів сухим, тобто, важливі спеціальні властивості тканини і якість швів. Нікому не спаде на думку взяти для катання просту товсту шапку або звичайні брюки замість спеціального спорядження.

Із зимовою страховкою у горах працює той самий принцип: вона повинна бути призначена для занять спортом, і простий туристичний поліс тут не підійде. Так, тревел-страхування для зимових видів спорту має дати 100% захист на випадок складних ситуацій - наприклад, коли в гори відправляють вертоліт санітарної авіації. Добре, коли є додаткові грошові на виплати на випадок важких травм і їх наслідків. Наприклад, поліс УНІКА включає страховку до 1 500 євро від нещасного випадку.

Порада лижникам 3. Не поспішайте!

У питаннях страхування, як і в зимових видах спорту, дуже важливо зосередитися і не поспішати. Не завадить прочитати відгуки про обрану страхову компанію, в тому числі від інших спортсменів. Ще краще задати питання безпосередньо страховику і переконатися в правильності свого вибору.

Важливо дізнатися, які додаткові послуги включені в страхову програму. Наприклад, УНІКА може запропонувати компенсацію у розмірі 100 євро, якщо станеться затримка авіарейсу або багажу. Якщо екіпірування доїде в гори пізніше нашого клієнта - як мінімум, він зможе компенсувати частину витрат на оренду лиж і потрібного спорядження. Тож зимовий відпочинок з таким полісом точно буде спокійнішим. Правда, розширену страховку ми пропонуємо в офісах нашої компанії, а ось спеціальний зимовий поліс без додаткових опцій доступний он-лайн.

І остання, найважливіша порада: не варто відкладати покупку полісу на останній день перед поїздкою! Пам'ятайте, що оформити страховку з-за кордону неможливо, її потрібно купувати тільки в Україні. Щоб відчувати себе впевнено і спокійно, краще оформити поліс в той же день, коли Ви дізналися про точні дати свого майбутнього відпочинку. А якщо в цей момент Вам знадобиться допомога - експерти УНІКА завжди поруч!

Залишити відгук
Підтвердіть, що Ви не робот
Останні статті
Відпочинок без зайвого стресу. Як обрати страховку для подорожі за кордон
Моя подорож
05. квітня 2024
Відпочинок без зайвого стресу. Як обрати страховку для подорожі за кордон
Тепле весняне сонце так і спонукає вирушити у подорож! Багато хто з нас вже планує мандрівки, але крім вибору маршрутів, купівлі квитків та бронювання готелів, слід подбати про належний страховий захист. Адже в дорозі нас може спіткати травма або раптова хвороба. Як туристичний поліс допомагає зберегти здоров’я та гроші?
Страхування КАСКО в UNIQA – що важливо для захисту авто у 2024 році
Мій автомобіль
04. квітня 2024
Страхування КАСКО в UNIQA – що важливо для захисту авто у 2024 році
Під час війни страхування є незамінним інструментом для захисту автомобіля. Як змінюється попит на ринку, чи завжди потрібно повне КАСКО та на які бонуси може розраховувати клієнт? Про це розповідає Діана Коченкова, директор Дирекції розвитку роздрібних продуктів та сервісів UNIQA.
Добровільне медичне страхування: 5 запитань, відповіді на які має знати кожен
Будемо здорові!
29. березня 2024
Добровільне медичне страхування: 5 запитань, відповіді на які має знати кожен
Навесні в багатьох з нас загострюються питання, пов’язані з захистом здоров’я. Особливо актуальним це стає на третьому році повномасштабної війни, коли через постійні стреси самопочуття ще гіршає. І саме зараз кожен повинен знати про можливості, які надає для захисту здоров’я добровільне медичне страхування (ДМС). Про це розмовляємо сьогодні з Оксаною Руденко, керівницею Дирекції з андерайтингу особистих видів страхування UNIQA.

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз