Добрі справи об’єднують: до проекту United for Health Львовського ІТ Кластеру може долучитись кожен

Новини
09.04.2020

Львівський ІТ Кластер разом із Фондом Відкриті Очі розпочали другий етап проекту United for Health, метою якого є допомога у боротьбі з поширенням вірусу COVID19 та організація масового тестування у Львові та Львівській області.

З досвіду інших країн очевидно, що окрім дотримання правил особистої гігієни та режиму карантину, саме масове тестування та відстеження контактів інфікованих з їх подальшою ізоляцією є найбільш дієвим заходом для зменшення масштабів пандемії та порятунку життя людей.

З початком введення в Україні карантину, Львівський ІТ Кластер об’єднав місцеву ІТ-спільноту для допомоги місту та області у боротьбі з поширенням COVID-19 і створив екстрений проект United for Health, який стартував 23 березня. В рамках проекту, за кошти учасників IT Кластеру було закуплено першу партію експрес-тестів на виявлення коронавірусу (20 000 штук), та замовлено наступну (ще 20 000 штук). Тести було передано міській та обласній владі, розпочавши масове тестування населення у Львові та області.

Страхова група «УНІКА Україна», як партнер Львівського ІТ Кластеру, щиро підтримує ініціативу United for Health. Масове тестування має бути дійсно масовим, і саме тому так важливо об’єднувати зусилля.  

Від сьогодні до проекту зможе долучитися кожен.

Більше інформації за посиланням:

https://itcluster.lviv.ua/startuye-druhyj-etap-proektu-united-health-vidteper-doluchytys-moze-kozhen/?fbclid=IwAR2NV3kTvlkF71tvlECjDO874l_RVnBttg1e0rYBlc7ozsewjBH5rKp7mME

Джерело: https://itcluster.lviv.ua/

Довідка: Львівський ІТ Кластер – це спільнота компаній у галузі інформаційних технологій, які разом з університетами і місцевою владою розвивають бізнес-середовище міста.