UA
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

UA
UNIQAблог - фото
UNIQAблог
Будемо здорові!

Коли вік має значення

В УНІКА завжди раді клієнтам: великим та маленьким, дорослим та дітям. Але в нашій роботі, як і будь-який інший, все ж є обмеження, про які варто знати. Сьогодні поговоримо про вік. Коли цифра в паспорті може вплинути на ціну Вашого поліса? Чи може компанія відмовити клієнту в послугах саме через вік? І чому так відбувається?

Коли вік має значення

Розберемося з кожним типом страхових послуг окремо.

#1.

Туристичне страхування

За останні 2 роки українці стали їздити за кордон частіше і, що важливо - в будь-якому віці! У закордонні вояжі їде багато людей похилого віку, а молоді сім'ї з маленькими дітьми - взагалі одна з найактивніших груп мандрівників. З урахуванням цін на медичні послуги за кордоном, поліс тревел-страхування потрібен усім. В УНІКА можуть запропонувати цю послугу клієнтам з народження і до 75-річного віку.

Важливо: мандрівники після 70 років можуть оформити туристичну страховку тільки в офісі УНІКА, а всім молодшим за 70 страховка доступна он-лайн. Якщо Вам менше більше 70 років - тревел-поліс буде коштувати дорожче. Логіка дуже проста: чим більше ризиків для здоров'я та можливих витрат на лікування - тим вища ціна послуги.

#2.

Добровільне Медичне страхування, ДМС

Медичне страхування - дуже зручна послуга у будь-якому віці. З полісом ДМС можна розраховувати на якісну медичну допомогу та оплату лікування при раптовій хворобі, травмі, операції. Але в житті кожної людини є принаймні 2 періоди, коли послуги медиків потрібні не для вирішення несподіваних проблем, а для підтримки здоров'я. Це раннє дитинство і похилий вік. Тому УНІКА, як і більшість страхових компаній, не може запропонувати послуги медичного страхування немовлятам і літнім людям. Наше завдання - фінансовий захист від форс-мажорів, а не оплата регулярної медичної допомоги та нагляду.

Важливо: в УНІКА можна оформити поліс ДМС для клієнтів від 1 до 65 років. Для немовлят та старшого покоління краще використовувати не страховку, а інші формати медичної підтримки - наприклад, програму річного обслуговування в обраній Вами клініці. Якщо Ви страхуєтеся в УНІКА, але при цьому хочете забезпечити медичною допомогою своїх літніх батьків або новонародженого малюка, наш асистанс порадить, в якій із клінік-партнерів УНІКА можна отримати таку комплексну послугу.

#3.

Автомобільне страхування.

Якщо Ви вирішили купити в УНІКА поліс КАСКО або “автоцивілки”, то варто знати: прямих вікових обмежень немає. Вам має виповнитися 18 років та у Вас мають бути права для законного керування автомобілем.Тобто тут все просто.

Нагадаємо, що частина пенсіонерів взагалі звільнена від необхідності купувати “автоцивілку”: це учасники бойових дій та інваліди війни. А ще нагадаємо, що відповідно до Закону, право на керування транспортом можна отримати тільки тоді, коли для цього немає медичних протипоказань. Для водіїв встановлюється медичний огляд при отриманні або переоформленні водійських прав. Ми очікуємо від своїх клієнтів чіткого дотримання законів, у тому числі - в похилому віці.

Важливо: наша статистика показує, що молоді водії, від 18 і до 23 років - досить ризикова група, вони часто потрапляють в аварії. Причини різні, але в УНІКА існує єдине правило: ми пропонуємо послугу КАСКО для молодих автовласників, але її ціна буде вищою. Той же принцип, що і в тревел-страхуванні: більше ризиків - дорожче страховка.

#4.

Страхування житла.

А ось тут можна зітхнути спокійно: вік господаря квартири або приватного будинку точно ніяк не впливає на ціну страхування. А як щодо віку самого будинку? Як думаєте, він має значення при страхуванні?

Поговоримо про це вже найближчим часом.

Залишити відгук
Підтвердіть, що Ви не робот
Останні статті
Відпочинок без зайвого стресу. Як обрати страховку для подорожі за кордон
Моя подорож
05. квітня 2024
Відпочинок без зайвого стресу. Як обрати страховку для подорожі за кордон
Тепле весняне сонце так і спонукає вирушити у подорож! Багато хто з нас вже планує мандрівки, але крім вибору маршрутів, купівлі квитків та бронювання готелів, слід подбати про належний страховий захист. Адже в дорозі нас може спіткати травма або раптова хвороба. Як туристичний поліс допомагає зберегти здоров’я та гроші?
Страхування КАСКО в UNIQA – що важливо для захисту авто у 2024 році
Мій автомобіль
04. квітня 2024
Страхування КАСКО в UNIQA – що важливо для захисту авто у 2024 році
Під час війни страхування є незамінним інструментом для захисту автомобіля. Як змінюється попит на ринку, чи завжди потрібно повне КАСКО та на які бонуси може розраховувати клієнт? Про це розповідає Діана Коченкова, директор Дирекції розвитку роздрібних продуктів та сервісів UNIQA.
Добровільне медичне страхування: 5 запитань, відповіді на які має знати кожен
Будемо здорові!
29. березня 2024
Добровільне медичне страхування: 5 запитань, відповіді на які має знати кожен
Навесні в багатьох з нас загострюються питання, пов’язані з захистом здоров’я. Особливо актуальним це стає на третьому році повномасштабної війни, коли через постійні стреси самопочуття ще гіршає. І саме зараз кожен повинен знати про можливості, які надає для захисту здоров’я добровільне медичне страхування (ДМС). Про це розмовляємо сьогодні з Оксаною Руденко, керівницею Дирекції з андерайтингу особистих видів страхування UNIQA.

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз