UA
Закрыть
UA
UNIQAблог - фото
UNIQAблог
Я та УНІКА

Страховка від поганих оцінок. Відповідаємо на дитячі питання про страхування

Діти зазвичай задають мільйон питань про все на світі, і про страхування також. У перший тиждень літніх канікул ми відповімо на дитячі запитання про роботу УНІКА і страхування взагалі. Питання одночасно прості і складні, а деякі, сподіваємося, змусять вас посміхнутися.

Страховка від поганих оцінок. Відповідаємо на дитячі питання про страхування

Моя мама працює в страховій компанії. Вона там когось лякає?

Ні, в страховій компанії нікого не лякають - зовсім навпаки. Така компанія та її співробітники допомагають людям менше тривожитися і позбавляють їх від багатьох страхів.

Наприклад, дядько Федір купив нову машину. Правда, тепер він не тільки радіє, але й хвилюється: злодії можуть її викрасти, а якийсь необережний водій може врізатися у неї на дорозі. Але ж нова машина коштує дорого. Що ж робити, якщо трапиться неприємність? Де взяти гроші на нову машину або ремонт?

Ось тут і прийде на допомогу страхова компанія. Мама або хтось із її колег запропонує дядькові Федору застрахувати свою машину і більше ніколи не нервувати!

Дядько Федір підпише спеціальний документ - договір страхування. У цьому документі страхова компанія пообіцяє: якщо з машиною трапиться якась неприємність, Федір отримає гроші, щоб відремонтувати її або купити нову.

Якщо дядько Федір застрахував машину в хорошій компанії, як УНІКА - він може бути абсолютно спокійним! Йому точно допоможуть, і УНІКА свою обіцянку обов'язково виконає.

А дитина може застрахуватися від неприємностей?

На жаль, сам дитина застрахуватися не може. Договір страхування можуть підписувати тільки дорослі - ті, кому вже виповнилося 18 років.

Але батьки можуть зробити це для своїх дітей. Наприклад, якщо ти вирушиш у подорож з татом чи мамою, вони можуть купити страховку в УНІКА для вашої родини і для тебе особисто.

Якщо хтось із вас під час мандрівки з'їсть багато морозива і застудить горло, або зустрінеться в морі з колючим морським їжаком - УНІКА знайде доктора, який вас вилікує, навіть у далекій та незнайомій країні. А ще купить ліки, якщо їх призначить лікар.

Чи є у вас страховка від поганих оцінок у школі?

А ось від поганих оцінок ми нікого не страхуємо, і знаєш чому? Тому що застрахуватися можна лише від раптових неприємностей, які сталися самі по собі. Якщо людина сама стала причиною своїх негараздів - страхова компанія не стане їй допомагати.

У поганих оцінках, на жаль, завжди є вина того, хто не вивчив урок. Але ми впевнені: якщо ти будеш вчасно робити уроки і потрошки читати під час канікул, то отримаєш лише добрі оцінки! І таке страхування тобі просто не знадобиться.

Я хочу працювати у страховій компанії, коли виросту. Що для цього потрібно?

Для початку - закінчити школу. Дуже бажано вчитися добре, щоб тебе прийняли в університет. А ось вже в університеті можна подумати про роботу в страховій компанії.

У таких великих компаніях, як УНІКА, працює дуже багато людей. Вони всі вчилися в різних школах і університетах. Ким ти хочеш бути?

Комусь подобається укладати договори страхування: спілкуватися з людьми і розповідати їм, як саме страхування може допомогти позбутися страхів і тривог. А коли людині стане цікаво і вона захоче застрахуватися - підбирати страховку, яка підійде їй щонайкраще. Комусь подобається працювати у відділі виплат: рахувати, скільки грошей УНІКА має сплатити клієнтам, щоб допомогти їм впоратися з неприємностями.

У нас є робота навіть для лікарів: вони допомагають тим, хто захворів і хоче потрапити на прийом до лікарні, або просить викликати швидку допомогу. А взагалі-то у страховій компанії дуже багато різної роботи. Усіх, хто працює в страховій компанії УНІКА, об'єднує одна дуже важлива справа: допомога людям в складних життєвих ситуаціях. Якщо ти теж хочеш допомагати іншим - ми обов'язково знайдемо тобі роботу до душі! А поки у тебе ще є час - вчи математику, іноземні мови та практикуйся у спілкуванні з різними людьми. Усі ці навички знадобляться в майбутньому, в страхуванні і не тільки.

Дорогі батьки! Якщо ваші діти задають вам цікаві питання про страхування, напишіть їх під цим постом. Ми обов'язково відповімо на них.

Залишити відгук
Підтвердіть, що Ви не робот
Останні статті
Історії волонтерів UNIQA. Катерина Маковецька: від обстрілів тварини страждають так само, як і люди
Благодійність UNIQA
22. квітня 2024
Історії волонтерів UNIQA. Катерина Маковецька: від обстрілів тварини страждають так само, як і люди
20 квітня в Україні відзначали День подяки волонтерам – людям, які за покликом серця присвячують себе допомозі іншим. Продовжуючи серію інтерв'ю з волонтерами UNIQA, розмовляємо з харків'янкою Катериною Маковецькою. Вона віддає весь свій особистий час десяткам собак і котів, яких врятувала і виходила в різні роки.
Довкілля України під час війни: як допомогти природі саме  зараз?
Я та УНІКА
19. квітня 2024
Довкілля України під час війни: як допомогти природі саме зараз?
У третю суботу квітня в Україні відзначається День довкілля. У сьогоднішньому блозі поговоримо про те, чому під час війни екологічні питання стають гострішими та як кожен з нас може подбати про довкілля навіть зараз.
Відпочинок без зайвого стресу. Як обрати страховку для подорожі за кордон
Моя подорож
05. квітня 2024
Відпочинок без зайвого стресу. Як обрати страховку для подорожі за кордон
Тепле весняне сонце так і спонукає вирушити у подорож! Багато хто з нас вже планує мандрівки, але крім вибору маршрутів, купівлі квитків та бронювання готелів, слід подбати про належний страховий захист. Адже в дорозі нас може спіткати травма або раптова хвороба. Як туристичний поліс допомагає зберегти здоров’я та гроші?

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз