UA
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

UA
UNIQAблог - фото
UNIQAблог
Будемо здорові!

Телемедицина: огляд експерта PwC Україна

Телемедицина є одним з тих напрямків, розвиток якого активно підтримує і популяризує УНІКА. І не тільки тому, що медичне страхування складає значну частку портфелю компанії і ми постійно шукаємо нові можливості для наших клієнтів, але і тому, що ми щиро віримо — наше майбутнє за переходом у Digital, в тому числі, і у сфері охорони здоров'я.

Телемедицина: огляд експерта PwC Україна

Тим, хто зацікавився і хоче дізнатися більше, рекомендуємо статтю менеджера практики консалтингу PwC, фахівця по роботі з враженнями клієнтів Марії Волковської «На прийом онлайн: які перспективи української телемедицини».

Ви дізнаєтеся про те,

  • Як це працює за кордоном
  • Наскільки реальна телемедицина в Україні
  • Хто гарантує якість послуг
  • Наскільки важлива безпека персональних даних
  • Які бар'єри розвитку цього напрямку в Україні

та ще багато іншого.

Наведемо деякі цитати, аби зацікавити вас ще більше:

«Спалах COVID-19 дав новий імпульс розвитку Діджитал-інфраструктури. Підвищився попит на програмне забезпечення для онлайн комунікації, а разом із тим і навантаження на канали зв'язку. Водночас, пандемія актуалізувала таку сферу, як телемедицина. Іноді пацієнтові потрібна консультація лікаря, проте заходити до амбулаторії і чекати своєї черги занадто ризиковано. А тому, на порядку денному питання розумної альтернативи».

«За даними дослідження PwC, враження пацієнтів, які створюють для них цінність послуги, можна віднести до однієї з 5 категорій: зручність, якість, підтримка, персоналізація, комунікація».

«Які перспективи. Експерти погоджуються, що попит і перспективи у телемедицини є. За оцінками Олени Ульє, телемедицина займе свою окрему нішу у сфері медичного обслуговування і сформується як окрема послуга. В цілому ж, очікується зростання цього ринку в межах 10-20% до 2022 року».

 

Переходьте за посиланням, читайте, це буде точно цікаво і пізнавально.

А в наступних статтях нашого блогу ми підготуємо для вас реальні історії клієнтів УНІКА, які вже встигли скористатися послугою телемедицини та готові розповісти про свій досвід.

Ваша УНІКА

 

Залишити відгук
Підтвердіть, що Ви не робот
Останні статті
Відпочинок без зайвого стресу. Як обрати страховку для подорожі за кордон
Моя подорож
05. квітня 2024
Відпочинок без зайвого стресу. Як обрати страховку для подорожі за кордон
Тепле весняне сонце так і спонукає вирушити у подорож! Багато хто з нас вже планує мандрівки, але крім вибору маршрутів, купівлі квитків та бронювання готелів, слід подбати про належний страховий захист. Адже в дорозі нас може спіткати травма або раптова хвороба. Як туристичний поліс допомагає зберегти здоров’я та гроші?
Страхування КАСКО в UNIQA – що важливо для захисту авто у 2024 році
Мій автомобіль
04. квітня 2024
Страхування КАСКО в UNIQA – що важливо для захисту авто у 2024 році
Під час війни страхування є незамінним інструментом для захисту автомобіля. Як змінюється попит на ринку, чи завжди потрібно повне КАСКО та на які бонуси може розраховувати клієнт? Про це розповідає Діана Коченкова, директор Дирекції розвитку роздрібних продуктів та сервісів UNIQA.
Добровільне медичне страхування: 5 запитань, відповіді на які має знати кожен
Будемо здорові!
29. березня 2024
Добровільне медичне страхування: 5 запитань, відповіді на які має знати кожен
Навесні в багатьох з нас загострюються питання, пов’язані з захистом здоров’я. Особливо актуальним це стає на третьому році повномасштабної війни, коли через постійні стреси самопочуття ще гіршає. І саме зараз кожен повинен знати про можливості, які надає для захисту здоров’я добровільне медичне страхування (ДМС). Про це розмовляємо сьогодні з Оксаною Руденко, керівницею Дирекції з андерайтингу особистих видів страхування UNIQA.

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз