UA
Закрыть
UA
UNIQAблог - фото
UNIQAблог
Будемо здорові!

Накопичити на мрію. Чому варто страхувати життя на користь дитини?

Літо – чудовий час для втілення мрій, особливо дитячих. Поїздка на море, пригоди у літньому таборі, канікули у бабусі в селі! І батьки, як добрі чарівники, завжди допоможуть у здійсненні дитячих бажань. Та вже за 7, 10 чи 15 років діти подорослішають, і їх мрії зміняться разом з ними.

Накопичити на мрію. Чому варто страхувати життя на користь дитини?

Вони думатимуть про вступ до європейських університетів, подорожі по всьому світу, власну оселю чи свій перший бізнес-проект. Чи досяжні такі цілі? Експерти УНІКА Життя стверджують – так, але якщо батьки подбають про майбутнє дитини заздалегідь.

Мрії «дорослих дітей» суттєво відрізняються від їх суто дитячих бажань. І ключова їх відмінність у тому, що на втілення юнацьких прагнень зазвичай потрібно … більше грошей. Як би буденно це не звучало. Прості докази можна знайти в останніх соціологічних опитуваннях1:

  • лише 5% молодих українців стажувалися чи навчалися за межами України, або роблять це зараз – хоча бажаючих суттєво більше,
  • лише 21% молоді мають досвід закордонних поїздок, у тому числі на відпочинок,
  • 2 з 3 учасників опитування мешкають у домі батьків і не мають окремого житла, 
  • 75% молодих українців хотіли б відкрити власний бізнес, але майже половина з них боїться розпочати – немає стартового капіталу, лякають можливі фінансові втрати у разі невдачі,
  • тільки 1% молоді зазначає, що має все необхідне для гідного життя.

Звичайно, можна сказати: статистика неважлива, моя дитина має всього у житті досягти самостійно. Але при цьому варто пам’ятати, що є багато сфер, де без фінансової підтримки батьків навіть не вдасться випробувати власні сили. Наприклад, це вища освіта у більшості європейських країн. Крім того, без батьківських інвестицій про деякі можливості можна просто не дізнатися. Погодьтеся, шанси на успіх у дітей, що подорожують і бачать інші культури, вивчають іноземні мови, додатково відвідують курси з розвитку різних навичок – набагато більші, ніж у тих, хто усього цього не має.

Звичайно, можна вирішити: моя дитина ще маленька, і я подумаю про все це пізніше. Але поки дитина зростає, життя її батьків також може суттєво змінитися. Добре, коли це зміни на краще. Але ми в УНІКА Життя часто бачимо іншу сторону змін. Батьки можуть зазнавати фінансових труднощів. Батьки можуть хворіти. Буває і так, що дитина залишається без підтримки батьків набагато раніше, ніж це передбачено звичним плином життя. Про ці складні ситуації не хочеться говорити. Та відповідальні батьки все одно усвідомлюють: життя мінливе, ризики існують, і краще потурбуватися про майбутнє дитини заздалегідь. Як?

Простий і перевірений спосіб – накопичувальне страхування на користь своєї дитини.
Саме воно допоможе втілити мрії та реалізувати життєві плани у юному віці.

 

Фахівці УНІКА переконані: поліс накопичувального страхування є оптимальним інструментом для фінансового забезпечення дитини, і ось чому:

1

батьки можуть накопичувати на будь-які цілі, про які йшлося вище. Це може бути і навчання, і перший власний бізнес, і купівля житла тощо,

2

тільки дитина є виключним отримувачем страхової виплати. Навіть якщо мами чи тата більше не буде поряд з нею, або вони втратять свою працездатність – накопичення будуть продовжені. УНІКА Життя візьме на себе подальшу сплату всіх внесків,

3

дитячі страхові програми є доступними для більшості українських батьків. Наприклад, з УНІКА Життя можна накопичувати у зручному режимі – у гривні або в еквіваленті євро. Можна робити внески щорічно, раз на квартал або щомісяця. Та й сума внесків цілком прийнятна – від 400 гривень на місяць.

Ми сподіваємося, що ця інформація буде корисною всім, хто якраз розмірковує про майбутнє своєї дитини. Адже якими б дорослими не були наші діти, ми все одно прагнемо піклуватися про них і оберігати від життєвих негараздів. УНІКА Життя завжди зможе Вам в цьому допомогти - чи то страхуванням, то чи порадою. А якщо залишилися питання - як завжди, ми раді на них відповісти - залишайте заявку  на нашому сайті.

______________________

1, "Українське покоління Z: цінності та орієнтири", результати загальнонаціонального опитування 2017,   додатково - дослідження "Запит на підприємництво-2018", СГ Рейтинг

Залишити відгук
Підтвердіть, що Ви не робот
Останні статті
Відпочинок без зайвого стресу. Як обрати страховку для подорожі за кордон
Моя подорож
05. квітня 2024
Відпочинок без зайвого стресу. Як обрати страховку для подорожі за кордон
Тепле весняне сонце так і спонукає вирушити у подорож! Багато хто з нас вже планує мандрівки, але крім вибору маршрутів, купівлі квитків та бронювання готелів, слід подбати про належний страховий захист. Адже в дорозі нас може спіткати травма або раптова хвороба. Як туристичний поліс допомагає зберегти здоров’я та гроші?
Страхування КАСКО в UNIQA – що важливо для захисту авто у 2024 році
Мій автомобіль
04. квітня 2024
Страхування КАСКО в UNIQA – що важливо для захисту авто у 2024 році
Під час війни страхування є незамінним інструментом для захисту автомобіля. Як змінюється попит на ринку, чи завжди потрібно повне КАСКО та на які бонуси може розраховувати клієнт? Про це розповідає Діана Коченкова, директор Дирекції розвитку роздрібних продуктів та сервісів UNIQA.
Добровільне медичне страхування: 5 запитань, відповіді на які має знати кожен
Будемо здорові!
29. березня 2024
Добровільне медичне страхування: 5 запитань, відповіді на які має знати кожен
Навесні в багатьох з нас загострюються питання, пов’язані з захистом здоров’я. Особливо актуальним це стає на третьому році повномасштабної війни, коли через постійні стреси самопочуття ще гіршає. І саме зараз кожен повинен знати про можливості, які надає для захисту здоров’я добровільне медичне страхування (ДМС). Про це розмовляємо сьогодні з Оксаною Руденко, керівницею Дирекції з андерайтингу особистих видів страхування UNIQA.

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз