UA
Закрыть
UA
UNIQAблог - фото
UNIQAблог
Будемо здорові!

Медичне страхування для фізичних осіб – про що це

Поліс ДМС для фізичної особи, а не корпоративна програма медичного страхування. Чи його варто оформлювати? Що входить в перелік послуг? Чи насправді можна за ним отримати якісну медичну допомогу? Відповідь на всі ці питання – у нашій статті.

Медичне страхування для фізичних осіб – про що це

Придбати поліс ДМС чи добровільне медичне страхування – це означає поводитися розумно, адже ніхто не знає, що станеться з людиною у наступну хвилину. Буває, що хвороба чи травма трапляються настільки зненацька, що ви виявляєтеся просто до неї не готові. Далі вас чекають черги у державних амбулаторіях, госпіталізація у лікарню чи коштовне лікування у приватних клініках. Чи можете ви похвалитися, що маєте значну суму грошей на лікування чи купівлю необхідних ліків?

Якщо ви вже подбали про своє медичне страхування, а потім раптово захворіли чи травмувалися, страхова компанія візьме турботу про вас на себе.

Що отримує клієнт компанії УНІКА, який придбав поліс ДМС?

  • Цілодобову клієнтську підтримку.
  • Організацію екстреної допомоги.
  • Забезпечення медичними препаратами.
  • Амбулаторне лікування.
  • Прийом у лікаря.
  • Планову хірургічну допомогу.
  • Невідкладну стоматологічну допомогу.

Компанія пропонує три пакети медичного страхування для фізичних осіб: Стандарт, Класичний чи Престиж, у кожному з яких прописана страхова сума, максимальні суми компенсації по хірургічному втручанню, стоматології та рівень комерційних медичних центрів. Сума покриття у залежності від пакета становить від 75 до 175 тис. Якщо ви хочете отримати більшу компенсацію та краще обслуговування на рівні клінік преміум-класу – вибирайте дорожчий поліс.

Я захворів. Куди бігти?

У разі настання страхового випадку ви звертаєтеся до Контакт-центру страхової компанії, який працює цілодобово, описуєте ситуацію та виконуєте інструкції. Лікар-оператор розкаже, що потрібно робити, у разі необхідності узгодить відвідування лікаря, викличе швидку допомогу та організує госпіталізацію. УНІКА співпрацює з 5000 медичними закладами та аптеками по всій Україні, тому для клієнта все буде організовано дійсно швидко.
Основним недоліком полісу ДМС хіба є його вартість, яку можуть собі дозволити не всі, але враховуючи скільки він дає переваг та як охороняє ваше здоров’я та спокій, варто добре подумати ніж розглядати інші варіанти чи взагалі відмовлятися від медичного страхування.

У якому випадку клієнт не зможе розраховувати на відшкодування у разі настання страхового випадку?

  • Стан алкогольного чи наркотичного сп’яніння.
  • Необхідність пластичної чи косметичної процедури або операції.
  • Роди та вагітність.
  • Певні види захворювань: генетичні, вроджені та онкологія.
  • Профілактичне лікування.

Усі візити до лікаря повинні узгоджуватися з Контакт-центром страхової компанії. У разі звернення без погодження, компенсацію за послуги лікаря та придбання ліків ви не отримаєте.

За полісом ДМС може бути застрахована людина віком від 6 до 65 років. Чому так? У похилому віці людина має підвищений ризик до виникнення гострої хвороби та отримання травми. Якщо молода людина при травмуванні може обмежитися синцями, у похилому віці аналогічне пошкодження може мати серйозні наслідки та вплинути на подальше життя. Страховка надає захист від раптового погіршення здоров’я, а не спрямована на підтримання здоров’я.

Для оформлення полісу ДМС не потрібна ваша медична картка чи попереднє обстеження у лікаря. Після оформлення договору, поліс починає діяти тільки через 7 днів після дати укладання. Візьміть це до уваги.

Хочете більше дізнатися про умови полісу ДМС чи інші види страхування життя та здоров’я? Залишайте заявку на сайті! Спеціалісти УНІКА зв’яжуться з вами найближчим часом.

Залишити відгук
Підтвердіть, що Ви не робот
Останні статті
Відпочинок без зайвого стресу. Як обрати страховку для подорожі за кордон
Моя подорож
05. квітня 2024
Відпочинок без зайвого стресу. Як обрати страховку для подорожі за кордон
Тепле весняне сонце так і спонукає вирушити у подорож! Багато хто з нас вже планує мандрівки, але крім вибору маршрутів, купівлі квитків та бронювання готелів, слід подбати про належний страховий захист. Адже в дорозі нас може спіткати травма або раптова хвороба. Як туристичний поліс допомагає зберегти здоров’я та гроші?
Страхування КАСКО в UNIQA – що важливо для захисту авто у 2024 році
Мій автомобіль
04. квітня 2024
Страхування КАСКО в UNIQA – що важливо для захисту авто у 2024 році
Під час війни страхування є незамінним інструментом для захисту автомобіля. Як змінюється попит на ринку, чи завжди потрібно повне КАСКО та на які бонуси може розраховувати клієнт? Про це розповідає Діана Коченкова, директор Дирекції розвитку роздрібних продуктів та сервісів UNIQA.
Добровільне медичне страхування: 5 запитань, відповіді на які має знати кожен
Будемо здорові!
29. березня 2024
Добровільне медичне страхування: 5 запитань, відповіді на які має знати кожен
Навесні в багатьох з нас загострюються питання, пов’язані з захистом здоров’я. Особливо актуальним це стає на третьому році повномасштабної війни, коли через постійні стреси самопочуття ще гіршає. І саме зараз кожен повинен знати про можливості, які надає для захисту здоров’я добровільне медичне страхування (ДМС). Про це розмовляємо сьогодні з Оксаною Руденко, керівницею Дирекції з андерайтингу особистих видів страхування UNIQA.

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз