З Новим роком та Різдвом!

Новини
01.01.2018

Шановні Клієнти, Партнери та Друзі,

Нехай прекрасні зимові свята принесуть у Ваші домівки спокій, злагоду та впевненість у майбутньому. Бажаємо Вам міцного здоров'я, успіхів, родинного щастя, достатку та благополуччя! Нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача!

Цього року страхова компанія УНІКА приєдналася до чудової європейської традиції і, замість новорічних подарунків, підтримала благодійний проект, а саме: повністю забезпечила спеціальною зимовою спортивною формою українських спортсменів з інтелектуальними відхиленнями, що прийняли участь у Всесвітніх Спеціальних Олімпійських Зимових Іграх.

Спеціальні Олімпійські Ігри є найбільшим у світі спортивним рухом для людей з синдромом Дауна та важкими формами аутизму. У цьому році понад 2 700 спортсменів з 107 країн світу прийняли участь у Всесвітніх Спеціальних Олімпійських Зимових Іграх, що відбулися в Австрії. UNIQA Insurance Group (Австрія) стала головним спонсором заходу разом з такими відомими світовими компаніями як Microsoft, Coca Cola, Audi та Energie Netze Steiermark.

Українська Національна збірна була представлена у трьох видах спорту: лижні гонки, гірськолижний спорт і хокей на підлозі.

Ми пишаємося тим, що долучилися до цього проекту, адже наші спортсмени є яскравим прикладом того, що сила волі, прагнення, наснага, надія та підтримка роблять можливим те, що багатьом здається нездійсненим. Віримо, що Ви приєднуєтесь до нашої ініціативи!

Подумай, як просто творити добро!