Весняний фестиваль Ретро Круїз 2017 Києві відбувся за підтримки Страхової компанії «УНІКА Життя»

Новини
10.05.2017

29 квітня 2017, в Києві, відбувся 5-тий фестиваль міської культури Весняний Ретро Круїз 2017. У цьому році, партнером цієї оригінальної й однієї з найяскравіших культурних подій України стала Страхова компанія «УНІКА Життя».

Весняний Ретро Круїз в Києві - це подорож крізь епохи, свято міської культури, гарного смаку і добрих традицій; це неймовірно яскравий і незабутній ретро велопарад, який є головною подією фестивалю і який незмінно, з року в рік, збирає тисячі учасників і глядачів, широко висвітлюється провідними українськими ЗМІ; а також - це джаз, блюз і класичний рок-н-рол у живому виконанні кращих українських музикантів, вернісаж, танці, кіно під відкритим небом, чаювання в яблуневому саду і витончений європейський стиль.

У 2014 і 2015 роках Ретро Круїз переміг в номінації «Краща подія року» на думку українських оглядачів і програми з розвитку міста Dream Kyiv. У 2016 році Ретро Круїз став переможцем в номінації «Кращий культурна подія року» на Ukrainian Event Awards.

Ретро Круїз в Києві вже став невід'ємною частиною проєвропейського розвитку сучасної української культури.

Фестиваль є послідовником і наступником досвіду таких світових проектів, як Harris Tweed Ride, Tweed Run і L'Eroica - легендарних фестивалів, які повернули стилю «ретро» світову популярність. Київський Ретро Круїз - єдиний фестиваль в Східній Європі, що відповідає високій планці цих заходів.

В цьому році, ретро велопарад зібрав понад 100 учасників, а гостями фестивалю стали понад 2 тис. людей.

Детальніше про подію - за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=nzUAsQ3lmVU&t=18s