UNIQA – вибір українських споживачів 2023 року

«Вибір Країни» - це більше, ніж просто нагорода

«Вибір Країни» існує вже сім років, і за цей час здобув репутацію авторитетного майданчика для визнання компаній, продуктів, та особистостей, які зробили значний внесок у розвиток української економіки. Головна мета цієї премії - не лише «зафіксувати» успіхи, а й стимулювати подальший розвиток та інновації.

Кожного року нагорода вручається тільки одній компанії в кожному виді діяльності і підтверджує її високі досягнення за минулий рік. Оцінка враховує показники прибутковості, зростання прибутку, фінансову стійкість і місце компанії на ринку. Аналіз здійснюється за унікальними методиками, що за допомогою математичної формули аналізують усі компанії України та сегментують їх. Дані беруться з 49 відкритих джерел інформації про українські компанії. У сукупності це гарантує високу якість і прозорість дослідницьких проектів.

Цього року за результатами фінансово-економічного та репутаційного аналізу у номінації «Лідер страхового ринку України» премією було нагороджено Cтрахову компанію «UNIQA». Підставою для нагородження стали результати компанії у дослідженні за технологією «Споживчих уподобань», що включає оцінку надійності та ринкових позицій, аналіз показників якості, популярності та репутації серед споживачів.

Крім цього, UNIQA набула статус-звання «Роботодавець року 2023» за створення робочого середовища, де кожен працівник може реалізувати свій потенціал та відчути себе цінним членом команди.

Все це було б недосяжним без потужного керівника компанії. Тому особливо важливим стало те, що Голова Правління ПрАТ «Страхова компанія «УНІКА» та ПрАТ «Страхова компанія «УНІКА Життя» Олена Володимирівна Ульє була нагороджена статус-званням «Професіонал року 2023». Цією нагородою були відзначені професійні здобутки, сила духу та віддана праця задля успішного розвитку та досягнення лідерських позицій UNIQA на страховому ринку України.

 

Що нам допомогло стати «Вибором Країни»?

Бути серед перших – це, можна сказати, наша традиція. Адже страхова компанія UNIQA стабільно входить в трійку лідерів  України., є номером один з добровільного медичного страхування. І запорукою цього є три головних чинники нашої роботи.

 

Чинник перший: досвід

Ми працюємо з 1994 року, з 2010 року під брендом міжнародної австрійської страхової групи UNIQA. Тобто наш досвід – це і більш ніж 29-річна наша власна історія, і підтримка всієї міжнародної групи. І саме досвід дає нам розуміння того, як найефективніше рухатися вперед: ми постійно аналізуємо те, що робимо, «підживлюємо» свої сильні сторони, та працюємо з помилками. Так, саме помилки стають для нас «точкою зростання», завдяки їх визнанню та виправленню ми знаходимо найкращі рішення. Це забезпечує гнучкість нашої роботи та дозволяє бути ефективними у найскладніших обставинах.

 

Чинник другий: команда

Ефективна робота компанії неможлива без згуртованої команди, яка працює пліч-о-пліч і в стабільні, і в кризові часи. Всі наші працівники – від СЕО до лінійних менеджерів – дійсно є згуртованою спільнотою однодумців, із тотожними цінностями. А за час повномасштабної війни до корпоративних цінностей додалися ще патріотизм, волонтерство та розуміння того, що ефективна робота кожного українського бізнесу – це робота на Перемогу. До речі, саме бажання мотивувати команду стало одним з рушіїв того, щоб номінуватися на премію. Адже нагороди і визнання допомагають нам зберігати високий стандарт роботи та заохочують співробітників до саморозвитку та вдосконалення навичок. Крім того, це створює позитивне робоче середовище, де кожен відчуває себе важливим і відзначеним за свій внесок у загальний успіх компанії.

 

Чинник третій: принципи UNIQA

Як частина міжнародної групи UNIQA, ми користуємось у своїй повсякденній роботі керівними принципами та цінностями групи.

 

Клієнт на першому місці: Ми неухильно зосереджені на потребах наших клієнтів. 

 

Простота: Ми діємо та вчимося через  свої помилки.

 

Відповідальність: Ми надаємо один одному можливість брати відповідальність.

 

Чесність: Ми виконуємо свої обіцянки.

 

Спільнота: Ми взаємодіємо між собою поза умовними кордонами.

 

Що для нас означає нагорода «Вибір Країни»?

Найціннішим у цьому нагородженні є незалежне визнання нашої роботи та високого рівня обслуговування, який ми надаємо нашим клієнтам. Це підтвердження того, що ми на правильному шляху і продовжуємо розвивати нашу компанію відповідно до найкращих стандартів галузі. Крім того, ця нагорода відкриває нові можливості та підсилює наше лідерство на ринку. Це допомагає залучити нових клієнтів, збільшити їхню довіру і, як наслідок, допомогти якомога більшому колу українських споживачів отримати якісний страховий захист.

Навіть сама назва нагороди «Вибір Країни» має глибокий символічний сенс для нас як страхової компанії. Вона вказує на те, що ми стали вибором, який роблять наші клієнти, коли приходить час обирати надійного партнера в сфері страхування. Ця назва означає, що наша компанія є не просто однією зі страхових компаній на ринку, але і тією, яку вибирають та якій довіряють люди у нашій країні.

«Вибір Країни» також відображає наш нерозривний зв’язок із місцем, в якому ми працюємо і надаємо свої послуги. Ми пишаємося тим, що можемо сприяти безпеці та благополуччю наших співвітчизників через пропоновані страхові рішення. Це – наша зв'язаність з країною та її мешканцями, і вона вказує, що ми завжди готові стояти на їхньому боці  та допомагати у вирішенні страхових питань.

Отримання нагороди також підтверджує, що наші плани на майбутнє є правильними. А головний з них – постійно покращувати життя наших клієнтів. Саме для цього ми регулярно досліджуємо рівень задоволеності клієнтів нашими послугами. Наразі наш показник задоволеності – 4,73 з можливих 5 балів. Ця дуже важлива цифра – маркер нашої сумлінної роботи. А маленька частка 0,27, якої не вистачає до повної «п’ятірки» - це наша зона зростання. Завдяки їй ми знаємо, де саме можемо ставати ще кращими.

Дякуємо за довіру!