УНІКА страховий партнер Міжнародної конференції "Корпоративне управління та внутрішній контроль"

Новини
06.06.2016

Страхова компанія “УНІКА” виступила партнером Міжнародної Конференції "Корпоративне управління та внутрішній контроль 2016", організованої компанією HUB ONE спільно з Інститутом внутрішніх аудиторів України.

Конференція відбулася 1-3 червня 2016 року в Києві, надавши комунікаційну платформу для обміну досвідом та ідеями комерційним і фінансовим директорам, аудиторам і провідним практикам і експертам банківської та страхової сфери, об'єднавши учасників фінансового ринку, державного і приватного секторів України, Польщі, Грузії, Вірменії, Казахстану і Киргизії.

Учасники конференції придбали нові знайомства і потенційних партнерів, ознайомилися з впровадженням кращих міжнародних практик корпоративного управління та внутрішнього контролю.

Основні теми, які розглядалися на конференції і обговорювалися на панельних дискусіях, були присвячені: впровадженню кращих практик корпоративного управління, ролі внутрішнього аудиту в корпоративному управлінні, ролі IT-рішень в області внутрішнього аудиту.