Страховка від поганих оцінок. Відповідаємо на дитячі питання про страхування

Моя мама працює в страховій компанії. Вона там когось лякає?

Ні, в страховій компанії нікого не лякають - зовсім навпаки. Така компанія та її співробітники допомагають людям менше тривожитися і позбавляють їх від багатьох страхів.

Наприклад, дядько Федір купив нову машину. Правда, тепер він не тільки радіє, але й хвилюється: злодії можуть її викрасти, а якийсь необережний водій може врізатися у неї на дорозі. Але ж нова машина коштує дорого. Що ж робити, якщо трапиться неприємність? Де взяти гроші на нову машину або ремонт?

Ось тут і прийде на допомогу страхова компанія. Мама або хтось із її колег запропонує дядькові Федору застрахувати свою машину і більше ніколи не нервувати!

Дядько Федір підпише спеціальний документ - договір страхування. У цьому документі страхова компанія пообіцяє: якщо з машиною трапиться якась неприємність, Федір отримає гроші, щоб відремонтувати її або купити нову.

Якщо дядько Федір застрахував машину в хорошій компанії, як УНІКА - він може бути абсолютно спокійним! Йому точно допоможуть, і УНІКА свою обіцянку обов'язково виконає.

 

А дитина може застрахуватися від неприємностей?

На жаль, сам дитина застрахуватися не може. Договір страхування можуть підписувати тільки дорослі - ті, кому вже виповнилося 18 років.

Але батьки можуть зробити це для своїх дітей. Наприклад, якщо ти вирушиш у подорож з татом чи мамою, вони можуть купити страховку в УНІКА для вашої родини і для тебе особисто.

Якщо хтось із вас під час мандрівки з'їсть багато морозива і застудить горло, або зустрінеться в морі з колючим морським їжаком - УНІКА знайде доктора, який вас вилікує, навіть у далекій та незнайомій країні. А ще купить ліки, якщо їх призначить лікар.

 

Чи є у вас страховка від поганих оцінок у школі?

А ось від поганих оцінок ми нікого не страхуємо, і знаєш чому? Тому що застрахуватися можна лише від раптових неприємностей, які сталися самі по собі. Якщо людина сама стала причиною своїх негараздів - страхова компанія не стане їй допомагати.

У поганих оцінках, на жаль, завжди є вина того, хто не вивчив урок. Але ми впевнені: якщо ти будеш вчасно робити уроки і потрошки читати під час канікул, то отримаєш лише добрі оцінки! І таке страхування тобі просто не знадобиться.

 

Я хочу працювати у страховій компанії, коли виросту. Що для цього потрібно?

Для початку - закінчити школу. Дуже бажано вчитися добре, щоб тебе прийняли в університет. А ось вже в університеті можна подумати про роботу в страховій компанії.

У таких великих компаніях, як УНІКА, працює дуже багато людей. Вони всі вчилися в різних школах і університетах. Ким ти хочеш бути?

Комусь подобається укладати договори страхування: спілкуватися з людьми і розповідати їм, як саме страхування може допомогти позбутися страхів і тривог. А коли людині стане цікаво і вона захоче застрахуватися - підбирати страховку, яка підійде їй щонайкраще. Комусь подобається працювати у відділі виплат: рахувати, скільки грошей УНІКА має сплатити клієнтам, щоб допомогти їм впоратися з неприємностями.

У нас є робота навіть для лікарів: вони допомагають тим, хто захворів і хоче потрапити на прийом до лікарні, або просить викликати швидку допомогу. А взагалі-то у страховій компанії дуже багато різної роботи. Усіх, хто працює в страховій компанії УНІКА, об'єднує одна дуже важлива справа: допомога людям в складних життєвих ситуаціях. Якщо ти теж хочеш допомагати іншим - ми обов'язково знайдемо тобі роботу до душі! А поки у тебе ще є час - вчи математику, іноземні мови та практикуйся у спілкуванні з різними людьми. Усі ці навички знадобляться в майбутньому, в страхуванні і не тільки.

Дорогі батьки! Якщо ваші діти задають вам цікаві питання про страхування, напишіть їх під цим постом. Ми обов'язково відповімо на них.