UA
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

UA
UNIQAблог - фото
UNIQAблог
Мій автомобіль

Winter is coming. Як працює зимовий асистанс від УНІКА?

Зима - це завжди стрес для водія, яким би досвідченим він не був. А ще взимку частіше трапляються непередбачувані і неприємні ситуації: розряджений акумулятор, занос на слизькій дорозі, замерзлий замок. Але якщо подумати про свою безпеку разом з УНІК заздалегідь, ще до холодів - стресів точно стане менше. Чому?

Winter is coming. Як працює зимовий асистанс від УНІКА?

Тому що всі клієнти УНІКА, у яких є поліс КАСКО, отримують у подарунок дуже корисну річ - карту дорожнього асистансу, або технічної допомоги в дорозі. Власник картки може розраховувати на допомогу з підзарядкою акумулятора, евакуатором у разі ДТП або поломки, аварійним відкриванням дверей авто, підвозом палива.

За нашою статистикою, саме взимку послуги асистансу найбільш актуальні: близько 40% всіх звернень за допомогою доводиться саме на зимові місяці. А три історії наших клієнтів, що трапилися минулої зими, показують, як карта асистансу допомагає у форс-мажорних ситуаціях.

1. Евакуація авто.

Зимова погода сприяє дорожнім неприємностям. Якщо їдеш по слизькій дорозі, можна легко потрапити у кювет. Коли така ситуація виникає за містом – буває не тільки прикро, але й вельми тривожно. Це доводить досвід нашої клієнтки з Дніпра:

«Я не дуже давно за кермом, і боюся зимової дороги. Але в передноворічні дні не було квитків на поїзд, а мені вкрай потрібно було їхати до батьків, у сусідню область. Якщо пам'ятаєте, погода була проблемною: то нуль, то невеликий мінус, дуже слизько. Я доїхала, але з пригодами. На евакуаторі. Не втрималася на слизькій трасі, з'їхала у кювет, зачепила дерево, хоча машину і не сильно вдарило. Що робити? Вибиратися на дорогу, просити інших водіїв про допомогу ... Але я була в страшному стресі, а ще побачила: з машини витікає якась рідина, і було страшно її заводити. Зателефонувала в УНІКА, вже за 40 хвилин на місці були хлопці з евакуатором. Виявилося, що пошкоджений бачок з омивачем, а взагалі-то з моїм авто нічого серйозного. Поки машинці робили дрібний ремонт, я святкувала Новий рік з батьками».

Важливо: послуга евакуатора доступна клієнтам УНІКА в режимі 24/7, по всій території України, при поломці авто або ДТП. Єдине обмеження: ми оплатимо евакуацію на відстань до 200 км – якщо це транспортування на СТО, або в межах 2000 грн. при доставці до будинку клієнта.


2. Заміна колеса.

Розбортувати колесо зимовим вечором – не така вже й проста задача, навіть при наявності інструментів, і навіть для чоловіка. Дівчині-водієві ще складніше, особливо якщо неприємність трапилася у свято, як-то у нашої клієнтки з Черкаської області: «Я пробила колесо пізно ввечері, 6 січня. Їхала до подружки святкувати Різдво. Машин мало, люди вже роз'їхалися. Просити допомоги у хлопців-пішоходів на підпитку – не хотіла, до найближчої заправки або шиномонтажу, як на зло, далеко. Я подзвонила в УНІКА просто за порадою, бо про саму послугу не пам'ятала – чи входить вона в мій пакет КАСКО. А все так чудово вийшло! Служба допомоги приїхала вже через 20 хвилин, і ще через 20 вони вирішили проблему. Я пригостила хлопців цукерками, а вони мене – кавою з термосу, так що я навіть замерзнути не встигла. Ніколи не могла подумати, що страховка – це така корисна послуга, навіть у повсякденному житті ».

Важливо: ця послуга доступна клієнтам УНІКА в режимі 24/7, по всій території України, але тільки 1 раз на рік – тож радимо бути уважними на дорозі!


3. Підзарядка акумулятора.

Всупереч стереотипам, узимку може розрядитися не тільки старий акумулятор, а й цілком новий, в дорогому авто. Як це сталося у клієнта УНІКА, підприємця з Києва:

«Ситуація була в кінці лютого. Довелося поїхати в Харків до нового клієнта. Спочатку тягнувся на в'їзді в Бориспіль, потім ледве-ледве їхав через ремонти на Полтавщині, а майже в самому кінці шляху – затор через ДТП. То стоїмо, то тягнемося, звичайно, у мене включена пічка, обігрів сидінь, бо за вікном 13 градусів морозу. Нарешті, доїхав, переночував у готелі, вранці на парковку – ну все, приїхали, акумулятор сів. Викликав таксі і помчав на зустріч, паралельно думав: як бути? «Навантажувати» своїми проблемами нікого не хотів, тим більше, приїхав до нових людей, знайомитися, презентувати компанію. На щастя, згадав про карту дорожньої допомоги. У перерві на каву домовився з хлопцями з технічної служби. Уже в обід підскочив до машини, все швидко владнали. У підсумку, і машина завелася, і знайомство пройшло успішно – уклали контракт. Так що враження від тієї поїздки залишилися хороші, хоча все починалося не дуже приємно».

Важливо: ця послуга доступна клієнтам УНІКА двічі на рік, в режимі 24/7, по всій території України.

 

Усім клієнтам УНІКА і читачам нашого блогу ми щиро зичимо спокійній зими, без неприємностей і форс-мажорів. А якщо історії наших клієнтів змусили Вас задуматися про захист КАСКО – експерти нашої компанії завжди раді допомогти.

Більше інформації
Залишити відгук
Підтвердіть, що Ви не робот
Останні статті
Відпочинок без зайвого стресу. Як обрати страховку для подорожі за кордон
Моя подорож
05. квітня 2024
Відпочинок без зайвого стресу. Як обрати страховку для подорожі за кордон
Тепле весняне сонце так і спонукає вирушити у подорож! Багато хто з нас вже планує мандрівки, але крім вибору маршрутів, купівлі квитків та бронювання готелів, слід подбати про належний страховий захист. Адже в дорозі нас може спіткати травма або раптова хвороба. Як туристичний поліс допомагає зберегти здоров’я та гроші?
Страхування КАСКО в UNIQA – що важливо для захисту авто у 2024 році
Мій автомобіль
04. квітня 2024
Страхування КАСКО в UNIQA – що важливо для захисту авто у 2024 році
Під час війни страхування є незамінним інструментом для захисту автомобіля. Як змінюється попит на ринку, чи завжди потрібно повне КАСКО та на які бонуси може розраховувати клієнт? Про це розповідає Діана Коченкова, директор Дирекції розвитку роздрібних продуктів та сервісів UNIQA.
Добровільне медичне страхування: 5 запитань, відповіді на які має знати кожен
Будемо здорові!
29. березня 2024
Добровільне медичне страхування: 5 запитань, відповіді на які має знати кожен
Навесні в багатьох з нас загострюються питання, пов’язані з захистом здоров’я. Особливо актуальним це стає на третьому році повномасштабної війни, коли через постійні стреси самопочуття ще гіршає. І саме зараз кожен повинен знати про можливості, які надає для захисту здоров’я добровільне медичне страхування (ДМС). Про це розмовляємо сьогодні з Оксаною Руденко, керівницею Дирекції з андерайтингу особистих видів страхування UNIQA.

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз