UA
Закрыть
UA
UNIQAблог - фото
UNIQAблог
Благодійність UNIQA

Не про бізнес. Чому УНІКА підтримує музикантів, марафонців і відмовляється від подарунків на Різдво?

5 грудня, у всьому світі відзначається День волонтера. Волонтерський рух в Україні – важлива частина життя не тільки для тисяч людей, а й сотень відповідальних компаній. Ми з командою УНІКА святкуємо і хочемо розповісти про наші некомерційні проекти, спрямовані на безкорисливу турботу й допомогу оточуючим. Якщо ви захочете приєднатися – будемо тільки раді!

Не про бізнес. Чому УНІКА підтримує музикантів, марафонців і відмовляється від подарунків на Різдво?

Історія соціальних проектів УНІКА Україна почалася багато років тому і налічує десятки ініціатив. Довгий час ми намагалися «допомагати мовчки», доки не дійшли важливого висновку: якщо хочемо, щоб добрих справ навколо cтало більше, про них не можна мовчати! Потрібно розповідати про соціальні проблеми, які легше вирішити разом, варто просувати прекрасні починання, які вимагають активної підтримки.

Сьогодні хороший привід, щоб згадати про основні некомерційні проекти, які підтримує УНІКА. Можливо, Ви теж вирішите підтримати їх, самостійно або разом з нами.

1. Музика.

В останні роки Україна стає все більш відомою як «музична країна». Це прекрасний імідж, і щоб міцно закріпити його на світовій арені, нам всім потрібно більше гарної музики. Саме тому «УНІКА Життя» виступає партнером Міжнародного конкурсу молодих музикантів у Києві. Він проходить щороку, в травні, в одному з кращих концертних залів України – Національний будинок вчених.

Зазвичай у цьому конкурсі беруть участь юні музиканти з України, Європи, Канади, Китаю і США. Щоб фінансувати такі значущі події, організаторам точно не завадить спонсорська підтримка. І ми намагаємося надавати її щоразу, ось уже 8 років поспіль.

2. Спорт.

Спорт і особливо біг, стають частиною життя більшої кількості людей в Україні. Ми теж за ЗСЖ, а головне – за безпеку спортсменів, досвідчених і початківців. Тому більше року тому УНІКА підписала угоду про співпрацю з проектом Run Ukraine, який об'єднує наймасовіші бігові події в Україні.

Наша компанія стала офіційним страховим партнером заходів Run Ukraine Running League – марафонів в різних містах, проведених з квітня по жовтень 2019-го. Усі дорослі бігуни на довгі дистанції разом зі стартовим пакетом отримали страховку від нещасних випадків в забігах. На жаль, іноді такий страховий захист виявляється необхідним.

3. Природа.

Соціально-екологічний проект «Зелений офіс» діє в групі UNIQA більше 7 років. Наша українська команда стала одним з перших і постійних його учасників.

«Зелених» ініціатив у нас багато, і ми обов'язково розповімо про них в окремому блозі. Але найпростіший та практичний крок серед еко-проектів -використання вторинного паперу для друку по всіх офісах УНІКА в Україні. А ще ми користуємося контейнерами для збору макулатури і нещодавно підрахували, що за роки роботи проекту фактично врятували близько 1 000 дерев від вирубки. Крім того, кожної весни команда UNIQA збирається разом і висаджує дерева в парках і зелених зонах Києва або в Київському зоопарку. Кілька разів поєднували це з виготовленням іграшок для тварин – було не тільки корисно, а й душевно!

4. Діти.

Ще одна проста, але дуже важлива для нас історія. Кілька років поспіль українська група UNIQA відмовляється від різдвяних подарунків на користь дитячих благодійних проектів. Навіщо? Бо ми розуміємо, що у Діда Мороза і Санта Клауса у ці дні багато роботи, тож вирішили попрацювати в їх команді J

Так, при зустрічі 2020-го року ми підтримали Всеукраїнську благодійну організацію «Синдром Дауна»: 25 родин отримали набір послуг для дітей та батьків, щоб малюки змогли успішно підготуватися до навчання в дитячих садках. Підготовка до Різдва-2021 в самому розпалі, тому ми поки не розповідаємо про майбутні подарунки і сюрпризи. Якщо у вас є ідеї, кого варто привітати, ми будемо раді про них дізнатися.

Друзі, сподіваємося, наші проекти надихнуть вас спробувати себе в волонтерстві, благодійності і соціальних ініціативах. Якщо ви хочете робити це разом з УНІКА, просто напишіть нам: pr@uniqa.ua. А якщо хочете дізнатися, з чого можна почати – будь ласка, теж пишіть, і ми з задоволенням поділимося досвідом.

Залишити відгук
Підтвердіть, що Ви не робот
Останні статті
Історії волонтерів UNIQA. Катерина Маковецька: від обстрілів тварини страждають так само, як і люди
Благодійність UNIQA
22. квітня 2024
Історії волонтерів UNIQA. Катерина Маковецька: від обстрілів тварини страждають так само, як і люди
20 квітня в Україні відзначали День подяки волонтерам – людям, які за покликом серця присвячують себе допомозі іншим. Продовжуючи серію інтерв'ю з волонтерами UNIQA, розмовляємо з харків'янкою Катериною Маковецькою. Вона віддає весь свій особистий час десяткам собак і котів, яких врятувала і виходила в різні роки.
Довкілля України під час війни: як допомогти природі саме  зараз?
Я та УНІКА
19. квітня 2024
Довкілля України під час війни: як допомогти природі саме зараз?
У третю суботу квітня в Україні відзначається День довкілля. У сьогоднішньому блозі поговоримо про те, чому під час війни екологічні питання стають гострішими та як кожен з нас може подбати про довкілля навіть зараз.
Відпочинок без зайвого стресу. Як обрати страховку для подорожі за кордон
Моя подорож
05. квітня 2024
Відпочинок без зайвого стресу. Як обрати страховку для подорожі за кордон
Тепле весняне сонце так і спонукає вирушити у подорож! Багато хто з нас вже планує мандрівки, але крім вибору маршрутів, купівлі квитків та бронювання готелів, слід подбати про належний страховий захист. Адже в дорозі нас може спіткати травма або раптова хвороба. Як туристичний поліс допомагає зберегти здоров’я та гроші?

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз