UA
Закрыть
UA
UNIQAблог - фото
UNIQAблог
Я та УНІКА

Що подарувати на Новий рік

Залишилося зовсім небагато часу до тієї миті, коли на ялинках засяють святкові вогні, а у двері постукає Новий рік. Прийшов час створювати святковий настрій! Один із перевірених способів увійти в ритм свята – вирушити за подарунками для коханих та друзів.

Що подарувати на Новий рік

Але відповідь на запитання «Що подарувати?» буває складною, адже зараз так багато можливостей. У цьому випуску блогу ми зібрали кілька ідей про те, що можна подарувати особисто або покласти під ялинку.

Сім'ям із дітьми

Якщо йдете в гості до родини із дітьми або готуєте для них подарунки, варто подарувати щось, що пасуватиме одразу всім. Це може бути непросто, якщо, наприклад, діти різного віку, а ви мало знаєте про захоплення та правила сім'ї. Іноді можна обійтися солодощами та фруктами – це універсальний подарунок на Новий рік. Але якщо хочете подарувати щось корисне, спробуйте такі варіанти.

- Настільні ігри. Сучасні настільні ігри за жанрами можуть змагатися з комп'ютерними, а за жвавістю та адреналіном навіть перевершувати їх. Більшість ігор підходять для дітей з 10-13 років і дорослих будь-якого віку, а грати можна втрьох, вчотирьох або навіть великою компанією. Якщо з настільних ігор ви пам'ятаєте лише лото та «Монополію», то будете приємно вражені. В магазинах є ігри на різний гаманець.

- Сімейний сертифікат на екскурсію, квиток у театр чи кіно. Прогулянка для всієї родини – це дозвілля, що запам’ятовується у будь –яку пору року. Можна подарувати сертифікат на прогулянку з екскурсоводом та правом вибору дати й теми, щоб кожному члену сім'ї було зручно та цікаво. Якщо ваші друзі театрали або кіномани, квитки в кіно та театр теж будуть прийняті з подякою.

- Термокухлі для кожного члена сім'ї. Аксесуар для активних сімей, які не люблять сидіти цілий день вдома, навіть якщо погода не дуже підходить для прогулянок. На кожний термокухоль можна нанести індивідуальний напис, щоб вони не плуталися, або загальний для всіх кумедний малюнок, щоб гарантовано підняти всім настрій.

Тим, хто багато працює вдома

Багато хто за останні два роки переїхав до «домашнього офісу» і тепер працює там, залишаючись завантаженими як робочими питаннями, так і домашніми справами. Якщо серед ваших близьких та друзів є такі – виберіть для них один із наступних варіантів.

- Зволожувач повітря. Потрібний гаджет, особливо коли вдома гарячі батареї та «тепла підлога», які висушують повітря. Працювати в приміщенні з низьким рівнем вологості (менше ніж 40%) – складно і навіть шкідливо. Вдячні за такий подарунок будуть і домочадці, і свійські тварини, і рослини. Зволожувачі відрізняються способами насичення повітря водяною парою, а також за площею приміщення, яке можуть обслуговувати. Який краще вибрати  – проконсультуйтеся у магазині.

- Балансувальна дошка. Словосполучення «домашній тренажер» звучить нудно, на відміну від балансувальної дошки. Це відносно нове приладдя, яке тренує координацію та здатність тримати рівновагу – а це, погодьтеся, дуже важливе у сучасному житті. Дошка займає набагато менше місця, ніж бігова доріжка, але її ефективність можна порівняти з тренажерами в залі. Займатися на ній  достатньо по 10-15 хвилин на день.

- Ортопедична подушка. Здоровий сон важливий у будь-якому віці, але у людей з високим рівнем стресу він зазвичай не дуже добрий. Тому подушка, яка може покращити сон – справді вдалий подарунок. Зараз є подушки з будь-яким наповнювачем: це можуть бути як пір'я та пух, так і синтетичні піни та волокна. Цікавим рішенням наповнювача для подушки є гречані лушпайки. Існують також ортопедичні подушки з травами та ароматизаторами, головне, щоб вони не викликали алергію у людини, якій ви їх даруватимете.

Людям у поважному віці

Людині, яка переступила поріг похилого віку, подарунки потрібні не менше, ніж решті, а позитивні емоції такі люди цінують ще більше. Тому не скупіться на презенти для тих, кому за... Сподіваємось, на їхній вибагливий смак стануть такі подарунки.

 - Будь-яка побутова техніка, яка полегшує життя. Домашні справи – важливі та потрібні, але не обов'язково їх мають робити люди. Розумна побутова техніка допоможе з нудними та стомлюючими справами, щоб більше часу залишалося на те, що радує та надихає. Робот-пилосос, нова пральна машина або блендер цілком підходять для подарунка. Не завжди потрібна модель із сотнею функцій, з якими важко розібратися. Але не вірте стереотипам, що нинішні пенсіонери не люблять нові технології. Головне, щоб поруч були ті, хто допоможе вирішити технічні питання в процесі експлуатації нових пристроїв.

- Набір для творчості. Дуже багато дорослих до пенсії не наважуються займатися творчістю через сором'язливість, комплекси або брак часу. Але сучасні пенсіонери цілком можуть знайти себе в мистецтві та рукоділлі, а пробудити і інтерес до малювання, вишивки, гравіювання, мозаїки, декупажу, ліплення чи розпису допоможе ваш подарунок. Наразі є велика кількість різних подарункових варіантів для творчих занять. А ще цим хобі можна займатись разом із онуками.

- Розумний годинник. У літньому віці важливо відстежувати фізичну активність та основні показники здоров'я. Добрий розумний годинник налаштовує на спортивний позитивний лад. Він може стати навіть стимулом для щоденних прогулянок – якщо встановити норму проходити на день 6 000, 8 000 чи 10 000 кроків. Такий годинник може також вираховувати пульс, контролювати серцевий ритм, і навіть вимірювати тиск. Підключення до смартфону просте і зрозуміле, до того ж дані можна переглядати прямо на екрані смарт-годинника, якщо не хочеться возитися з поєднанням гаджета з телефоном.

Універсальний подарунок для всіх

 - Не забувайте й про найбільш універсальний подарунок – страховку. Вона не схожа на коробку цукерок, її значення і цінність розумієш тільки коли відбувається страхова подія. Швидше за все, поліс не вдасться подати як сюрприз, тому що необхідна згода та особисті дані страхувальника. До того ж, у разі накопичувального страхування потрібен буде не один платіж напередодні новорічних свят, а планомірне накопичення протягом 10 і більше років.

Проконсультуйтеся з нами, яка страховка вигідна саме для ваших друзів та близьких. І нехай прийдешній новий рік буде щасливим!

Залишити відгук
Підтвердіть, що Ви не робот
Останні статті
Історії волонтерів UNIQA. Катерина Маковецька: від обстрілів тварини страждають так само, як і люди
Благодійність UNIQA
22. квітня 2024
Історії волонтерів UNIQA. Катерина Маковецька: від обстрілів тварини страждають так само, як і люди
20 квітня в Україні відзначали День подяки волонтерам – людям, які за покликом серця присвячують себе допомозі іншим. Продовжуючи серію інтерв'ю з волонтерами UNIQA, розмовляємо з харків'янкою Катериною Маковецькою. Вона віддає весь свій особистий час десяткам собак і котів, яких врятувала і виходила в різні роки.
Довкілля України під час війни: як допомогти природі саме  зараз?
Я та УНІКА
19. квітня 2024
Довкілля України під час війни: як допомогти природі саме зараз?
У третю суботу квітня в Україні відзначається День довкілля. У сьогоднішньому блозі поговоримо про те, чому під час війни екологічні питання стають гострішими та як кожен з нас може подбати про довкілля навіть зараз.
Відпочинок без зайвого стресу. Як обрати страховку для подорожі за кордон
Моя подорож
05. квітня 2024
Відпочинок без зайвого стресу. Як обрати страховку для подорожі за кордон
Тепле весняне сонце так і спонукає вирушити у подорож! Багато хто з нас вже планує мандрівки, але крім вибору маршрутів, купівлі квитків та бронювання готелів, слід подбати про належний страховий захист. Адже в дорозі нас може спіткати травма або раптова хвороба. Як туристичний поліс допомагає зберегти здоров’я та гроші?

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз