RU UA EN
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

RU UA EN
Конфіденційність та використання cookies - фото

Конфіденційність та використання cookies

Захист персональних даних

На виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» (надалі - Закон), Страхувальник та / або Застрахована особа надає Страховій компанії «УНІКА» (далі – Страховику) свою повну необмежену строком згоду на обробку його персональних даних будь-яким способом, передбаченим Законом, занесення їх до баз персональних даних Страховика та/або Страхувальника, передачу та/або надання доступу третім особам без отримання додаткової згоди Страхувальника та / або Застрахованої особи.

Обробка персональних даних здійснюється Страховиком з метою належного виконання умов Договору, розслідування та провадження страхової діяльності відповідно до чинного законодавства України.

Страхувальник та / або Застрахована особа також погоджується на пропонування їй послуг Страховика, в тому числі шляхом здійснення з нею прямих контактів та відправлення їй повідомлень будь-якими засобами зв’язку. Страхувальник та / або Застрахована особа повідомлена про її права згідно з Законом та про включення її персональних даних до баз персональних даних Страховика.

У розумінні Закону під персональними даними розуміється будь-яка інформація щодо Застрахованої особи в тому числі, прізвище, ім’я, ім’я по-батькові, дата та місце народження, адреса, телефон, паспортні дані, ідентифікаційний номер, професія, інформація що стосується стану здоров’я, поставлених діагнозів, призначеного лікування, а також інші відомості, надані при укладенні та виконанні Договору, в тому числі відомості, надані Страхувальником та / або Застрахованою особою про Вигодонабувача.

Сookies

Цей сайт використовує Google Analytics, сервіс веб-аналітики, наданий компанією Google Inc (Google).

Google Analytics використовує cookies, текстові файли, які зберігаються на вашому комп'ютері, щоб допомогти проаналізувати, як користувачі використовують сайт. Інформація, отримана від cookies про використання веб-сайту (включаючи вашу IP-адресу), передаватиметься на сервер Google в США і зберігатиметься там. Google використовуватиме цю інформацію для оцінки вашого користування сайтом, складання звітів про сайт для операторів Інтернет-послуг. Google може також передавати цю інформацію третім особам, якщо це не забороняється законом або якщо треті особи обробляють інформацію від імені Google.

Google не буде асоціювати Вашу IP-адресу з іншими даними Google. Ви можете запобігти установці cookies, вибравши відповідні налаштування в своєму браузері. Проте зазначимо, що в такому разі ви не зможете використовувати всі властивості цього сайту. Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтесь на обробку даних про вас Google у порядку, описаному вище, і з вищезгаданою метою. 

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз