RU UA EN
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

RU UA EN

Конфіденційність та використання cookies

Захист персональних даних

На виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» (надалі - Закон), Страхувальник та / або Застрахована особа надає Страховій компанії «УНІКА» (далі – Страховику) свою повну необмежену строком згоду на обробку його персональних даних будь-яким способом, передбаченим Законом, занесення їх до баз персональних даних Страховика та/або Страхувальника, передачу та/або надання доступу третім особам без отримання додаткової згоди Страхувальника та / або Застрахованої особи.

Обробка персональних даних здійснюється Страховиком з метою належного виконання умов Договору, розслідування та провадження страхової діяльності відповідно до чинного законодавства України.

Страхувальник та / або Застрахована особа також погоджується на пропонування їй послуг Страховика, в тому числі шляхом здійснення з нею прямих контактів та відправлення їй повідомлень будь-якими засобами зв’язку. Страхувальник та / або Застрахована особа повідомлена про її права згідно з Законом та про включення її персональних даних до баз персональних даних Страховика.

У розумінні Закону під персональними даними розуміється будь-яка інформація щодо Застрахованої особи в тому числі, прізвище, ім’я, ім’я по-батькові, дата та місце народження, адреса, телефон, паспортні дані, ідентифікаційний номер, професія, інформація що стосується стану здоров’я, поставлених діагнозів, призначеного лікування, а також інші відомості, надані при укладенні та виконанні Договору, в тому числі відомості, надані Страхувальником та / або Застрахованою особою про Вигодонабувача.

Сookies

Цей сайт використовує Google Analytics, сервіс веб-аналітики, наданий компанією Google Inc (Google).

Google Analytics використовує cookies, текстові файли, які зберігаються на вашому комп'ютері, щоб допомогти проаналізувати, як користувачі використовують сайт. Інформація, отримана від cookies про використання веб-сайту (включаючи вашу IP-адресу), передаватиметься на сервер Google в США і зберігатиметься там. Google використовуватиме цю інформацію для оцінки вашого користування сайтом, складання звітів про сайт для операторів Інтернет-послуг. Google може також передавати цю інформацію третім особам, якщо це не забороняється законом або якщо треті особи обробляють інформацію від імені Google.

Google не буде асоціювати Вашу IP-адресу з іншими даними Google. Ви можете запобігти установці cookies, вибравши відповідні налаштування в своєму браузері. Проте зазначимо, що в такому разі ви не зможете використовувати всі властивості цього сайту. Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтесь на обробку даних про вас Google у порядку, описаному вище, і з вищезгаданою метою. 

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз