UA
Закрыть
UA
Новини - фото
  • Головна
  • »
  • Новини
  • »
  • Новини
  • »
  • УНІКА запустила продаж Е-Каско в офіційній дилерській мережі Volkswagen, Audi та SEAT
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА запустила продаж Е-Каско в офіційній дилерській мережі Volkswagen, Audi та SEAT


25 травня, 2020


УНІКА запустила продаж Е-Каско в офіційній дилерській мережі Volkswagen, Audi та SEAT

Клієнти страхових компаній вже кілька років користуються перевагами електронних полісів ОСЦПВ – коли вся інформація про договір страхування знаходиться в смартфоні, її неможливо загубити чи десь забути.

Також і для клієнтів Страхової компанії «УНІКА» стали звичними електронні поліси обов’язкової та добровільної цивільної відповідальності власників транспортних засобів. УНІКА продовжує розширювати свою лінійку Е-договорів.

З 20 травня спільно з Porsche Finance Group Ukraine Страхова компанія «УНІКА» запустила продаж електронного полісу КАСКО для клієнтів, що купують авто за власний кошт в дилерській мережі Volkswagen, Audi, SEAT. Покупці автомобілів даних брендів можуть швидко, зручно та без папірців укласти Е-КАСКО у представника автосалону.

 «Porsche Finance Group Ukraine є стратегічним Партнером УНІКА з 2012 року, і разом ми дбаємо про інноваційні підходи на ринку страхових послуг України. В подальшому ми плануємо поширити цей досвід на всю лінійку КАСКО» − коментує Тамаш Райнаї, перший заступник Голови правління СК «УНІКА».

Про Porsche Finance Group Ukraine:

Porsche Finance Group Ukraine представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Працює в Україні з 2008 року. PFG Ukraine є власністю австрійського «Порше Банку», який належить до «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). «Порше Холдинг» - найбільше приватне торгове підприємство в Австрії та одне із найуспішніших автомобільних підприємств Європи.

Porsche Finance Group Ukraine надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi, SEAT, Porsche, Skoda та MAN як для юридичних, так і для фізичних осіб. Крім того, Porsche Finance Group Ukraine пропонує корпоративним клієнтам послуги з управління автопарком та є посередником при видачі страхових полісів для покупців цих марок автомобілів.


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз