UA
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА увійшла в ТОП-20 кращих роботодавців України


04 червня, 2020


УНІКА увійшла в ТОП-20 кращих роботодавців України

Страхова компанія «УНІКА» увійшла в ТОП-20 найбажаніших роботодавців у регіональному розрізі за результатами дослідження «Рейтинг роботодавців України 2019/2020».

Міжнародний кадровий портал grc.ua назвав найбажаніших працедавців України. В ході дослідження «Рейтинг роботодавців України», яке відбувалось протягом вересня 2019 – лютого 2020, респонденти розповідали, якими критеріями керуються при виборі роботи, які галузі вважать найпривабливішими та в яких компаніях бажали б працювати.

Для страхової компанії «УНІКА» робота з персоналом є одним із найважливіших стратегічних напрямків розвитку. Використовуючи прогресивні інструменти роботи з персоналом, УНІКА, не тільки підвищує рівень ефективності роботи компанії, а і надає кожному працівнику компанії гідні умови для успішної кар’єри та професійного розвитку.

За словами організаторів: «Рейтинг роботодавців України», як певний індикатор ринку праці та цінностей пошукачів, якраз і покликаний дати компаніям орієнтири для пошуку оптимального методу залучення та утримання цінних працівників, збалансування інтересів та можливостей бізнесу та потреб пошукачів.»

Повний перелік найкращих роботодавців України 2019/2020 за посиланням: https://hhcdn.ru/file/16886619.pdf

Про організатора дослідження: grc.ua (в минулому HeadHunter Україна, hh.ua) - один з перших міжнародних кадрових порталів країни, який було утворено ще у 2004 році.

Минулого, 2019 року, напередодні 15-річного ювілею, компанія розпочала трансформацію бренда і ренеймінг. У квітні 2020 року відбулось остаточне перейменування та перехід на домен grc.ua. Новий бренд, зі своєю ідеологією і амбіціями, покликаний зміцнити роль повноцінного ресурсу для пошукачів та та роботодавців у найсучаснішому значенні.


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз