UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА Україна - лідер страхової галузі 2020 року


20 травня, 2021


УНІКА Україна - лідер страхової галузі 2020 року

19 травня 2021 року журнал «Insurance TOP» провів  щорічну презентацію, присвячену підсумкам страхового ринку та церемонію нагородження Лідерів 2020 року.

Презентація Insurance TOP є одним з найбільш значущих заходів на страховому ринку України, що вже 11-й рік поспіль підтверджує високий рівень уваги до цієї події як з боку топменеджерів страхової галузі, так й з боку представників органів державної влади.

Страхові компанії небанківської фінансової групи УНІКА Україна були нагороджені почесними Дипломами лідерів галузі 2020 року.

Страхова компанія «УНІКА» отримала Дипломи лідера у категоріях «Страхові виплати», «Корпоративне страхування» та «Медичне страхування – за обсягом премій та виплат».

Страхова компанія «УНІКА Життя» отримала Дипломи лідера у категоріях «Корпоративне страхування життя» та «Банківське страхування життя».

«Всупереч кризовій ситуації, минулого року УНІКА Україна досягла значних результатів – насамперед, завдяки системній роботі попередніх років та значним інвестиціям, в тому числі в технології,  ризик-менеджмент та налагодження процесів. Величезну роль зіграли злагоджені дії всієї великої команди УНІКА, за що я вкотре хочу щиро подякувати моїм колегам»  − підкреслила Олена Ульє, Голова Правління УНІКА Україна.

Журнал «Insurance Top» − єдине професійне відкрите джерело інформації на ринку страхування, що базується на офіційній статистиці страхових компаній та щоквартально публікує підсумки роботи ризикових і лайфових страховиків України.

 


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз