UA
Закрыть
UA
Новини - фото
  • Головна
  • »
  • Новини
  • »
  • Новини
  • »
  • УНІКА разом з платформою МЕДІКІТ впровадила телемедицину для своїх клієнтів
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА разом з платформою МЕДІКІТ впровадила телемедицину для своїх клієнтів


19 березня, 2020


УНІКА разом з платформою МЕДІКІТ впровадила телемедицину для своїх клієнтів

19 березня 2020 року комунікаційна платформа «Медікіт» провела перші онлайн консультації для клієнтів з добровільного медичного страхування компанії «УНІКА».

В рамках співпраці клієнти УНІКА мають можливість отримати онлайн консультацію з лікарем в форматі чату, аудіо або відео на сайті www.medikit.ua.

На сьогоднішній день на платформі зареєстровано 12 300  клієнтів, яким надають консультації  лікарі 46 різних спеціалізацій, маючих досвід роботи в провідних  державних та приватних медичних закладах України.

«УНІКА вживає всіх необхідних та додаткових оперативних заходів з метою надання своєчасних і якісних страхових послуг своїм клієнтам. Беручи до уваги небезпечну ситуацію з поширенням вірусу COVID-19, і труднощами, пов'язаними з організацією особистого прийому лікарів для застрахованих по ДМС, в тому числі  при інших захворюваннях і скаргах, ми пропонуємо своїм клієнтам скористатися послугою телемедицини, яка є дуже доцільною в теперешніх умовах.»  − Олена Ульє, Голова Правління Страхової компанії «УНІКА».

«Запуск проекту особливо важливий в сьогоднішніх умовах. Лікарі платформи працюють в посиленому режимі для того, щоб надати консультації якнайбільшій кількості українців. Зупинити розповсюдження вірусу можливо лише в тому випадку, якщо ми всі будемо залишатися вдома. А в разі виникнення проблем зі здоров'ям звертатимемося до лікаря у віддаленому режимі» — прокоментував Руслан Кравець, генеральний директор компанії «Медікіт».

Партнерство УНІКА  і МЕДІКІТ — це важливий крок, назустріч якісній та доступній медицині в Україні.

ТОВ “Медікіт” – медична комунікаційна платформа, зареєстрована 12 січня 2018 року. Платформа розвиває комунікаційні сервіси для пацієнтів та лікарів. Статутний капітал компанії складає 20 млн гривень. На сьогоднішній день, платформа обслуговує 12 300 клієнтів.


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз