UA
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

UA
Новини - фото
  • Головна
  • »
  • Новини
  • »
  • Новини
  • »
  • УНІКА приєдналася до пілотного проєкту МОЗ із добровільного медичного страхування
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА приєдналася до пілотного проєкту МОЗ із добровільного медичного страхування


10 грудня, 2021


УНІКА приєдналася до пілотного проєкту МОЗ із добровільного медичного страхування

Страхова компанія «УНІКА» - лідер ринку добровільного медичного страхування приєдналася до пілотного проєкту МОЗ щодо впровадження в Україні системи добровільного медичного страхування витрат на лікарські засоби.

7 листопада 2021 року Міністерство охорони здоров’я, Комітет Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування, Національна асоціація страховиків України, Ліга страхових організацій України, Асоціація «Страховий бізнес» та  АТ «ПриватБанк» уклали меморандум про співпрацю в галузі добровільного медичного страхування витрат населення, пов’язаних із забезпеченням лікарськими засобами та медичними виробами.

«УНІКА Україна має багаторічний досвід та професійну експертизу у добровільному медичному страхуванні, а також найважливіше – хорошу, підтверджену репутацію понад 120 тисяч наших застрахованих клієнтів. Таким чином, приєднуючись до пілотного проекту, ми готові до активного впровадження та розвитку в нашій країні сучасних стандартів соціального медичного сервісу, щоб якнайбільше українців відчули реальні переваги добровільного медичного страхування.» - зазначила Голова правління ПрАТ «СК «УНІКА» Олена Ульє.

Наразі проєкт стартує в 6 містах України - Рівному, Сумах, Запоріжжі, Одесі, Харкові та Києві. У закладах охорони здоров’я міст, що беруть участь у пілотних проєктах, лікарі уже мають доступ до системи фармацевтичного страхування. Для того, щоб взяти участь у проєкті, пацієнт має придбати страховий поліс та сповістити про це свого лікаря. Пацієнт сплачуватиме 120 грн на місяць та отримає можливість використати страхову суму у 20 тис. грн.

Щоб отримати ліки за страховкою у разі хвороби, пацієнт приходить до лікаря, обстежується, отримує рецепт на ліки. Препарати, які входять в програму фармацевтичного страхування, автоматично бронюються в аптеці. Пацієнт отримує повідомлення з інформацією про аптеку, де можна забрати ліки. Оплата ліків страховою компанією відбувається автоматично, без залучення пацієнта або лікаря.  


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз