UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА отримала акредитацію АССА


27 березня, 2018


УНІКА отримала акредитацію АССА

Страхова компанія «УНІКА» отримала акредитацію роботодавців АССА (The Association of Chartered Certified Accountants), що підтверджує відповідність вимогам і високим стандартам навчання персоналу та підвищення кваліфікації фахівців у галузі фінансів та бухгалтерського обліку.

Таким чином, УНІКА дістала офіційне підтвердження того, що надає своїм працівникам можливості для навчання та підвищення кваліфікації, забезпечуючи доступ до спеціальних ресурсів АССА, яка є міжнародним стандартом, що дає змогу компаніям порівнювати свою діяльність із навчання та розвитку працівників із міжнародними еталонами.

АССА — глобальна професійна асоціація, яка об’єднує фахівців у галузі фінансів та обліку. Основна мета її діяльності — розвиток фінансової професії у світі. Налічується 188 000 членів АССА і 480 000 студентів АССА в 181 країні. Понад 8500 компаній, що підтримують високі стандарти навчання та розвитку фінансових фахівців, мають статус акредитованого роботодавця АССА.

Олена Ульє, голова правління Страхової компанії «УНІКА»: «Отримання статусу акредитованого роботодавця АССА насамперед підтверджує націленість СК «УНІКА» на розвиток своїх фахівців у галузі фінансів та бухгалтерського обліку відповідно до найкращих світових стандартів і підтвердження їхнього професійного рівня. Сподіваюся, що підтримка АССА сприятиме подальшому професійному зростанню наших колег, що, своєю чергою, позитивно позначиться на розвитку нашого бізнесу загалом».


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз