UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА – 25 років успішної праці на страховому ринку України


10 лютого, 2019


УНІКА – 25 років успішної праці на страховому ринку України

10 лютого 2019 року  Страхова компанія «УНІКА» відзна­чає 25 річницю з дня заснування.

Протягом багатьох років компанія займає лідерські позиції на страховому ринку України та демонструє прибуткове зростання. УНІКА займає провідні позиції за зборами платежів, страховими виплатами, активами та часткою ринку в українському non-life страхуванні.  Компанія стабільно входить у ТОП-3 за більшістю інших показників, займаючи високі позиції на ринку КАСКО, ДМС та страхуванні майна.

Завдяки зваженій політиці ведення страхового бізнесу УНІКА має високу платоспроможність та  фінансову стабільність, що дозволяє компанії з впевненістю дивитись у майбутнє, мати довіру клієнтів та гідну репутацію. Лояльність клієнтів, більшість з яких є постійними клієнтами УНІКА протягом  багатьох років, є для компанії важливим фактором успішного ведення страхового бізнесу. Також плідному розвитку УНІКА в Україні сприяє підтримка  материнської компанії UNIQA Insurance Group. Завдяки її багаторічному європейському досвіду, технологіям та  стандартам  ведення бізнесу, УНІКА в Україні є ефективною компанією зі стабільною фінансовою основою.

UNIQA Insurance Group представлена в Україні небанківською фінансовою групою «УНІКА Україна», до якої входять cтрахові компанії «УНІКА» (non-life) та «УНІКА Життя» (life).

«УНІКА Україна» це 26 регіональних дирекцій, 15 генеральних представництв, 90 видів страхових продуктів, 30 банків-партнерів, 30 різновидів страхових ліцензій, більш ніж 1 тисяча співробітників, 1 мільйон  страхових договорів  та  700 тисяч активних клієнтів. Співпрацює з найбільшими та найуспішнішими компаніями в Україні в різних галузях економіки.

«УНІКА Україна» має високі стандарти обслуговування, що підтверджено даними незалежного опитування клієнтів у 2018 році: загальний рівень задоволеності клієнтів складає 90%; задоволеність роботою служби асистансу та клієнтської підтримки – 94%; 72% клієнтів продовжили співпрацю з УНІКА; 81% клієнтів готові рекомендувати УНІКА як надійного страховика.

 


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз