UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА – серед лідерів страхового ринку у 2021 році


20 червня, 2022


УНІКА – серед лідерів страхового ринку у 2021 році

Професійний галузевий рейтинг Insurance TOP підбив підсумки страхового ринку України за 2021 рік.  За інформацією видання страхова компанія «УНІКА» залишається серед лідерів по ключових фінансових показниках та напрямках бізнесу.

СК «УНІКА» стала другою на страховому ринку за обсягом зібраних платежів (понад 3 млрд грн) та третьою за сумою сплачених відшкодувань (понад 1,3 млрд грн). 

Серед сегментів бізнесу СК «УНІКА» вже традиційно посіла 1 місце на ринку особистого страхування – залучено понад 1,2 млрд грн платежів. Зокрема, компанія зберегла лідерство у добровільному медичному страхуванні (зібрано понад 800 млн грн) та  добровільному страхуванні від нещасних випадків (понад 200 млн грн).

Стабільні позиції на ринку автострахування СК «УНІКА» підтвердила, зібравши понад 900 млн грн премій з КАСКО – третє місце серед усіх страховиків у цьому напрямку бізнесу. 

Високий рівень фінансової стійкості компанії забезпечили активи (2 місце на ринку, понад 3 млрд грн) та страхові резерви (4  місце, понад 1,6 млрд грн).

«Попри непросту економічну ситуацію, у 2021 році УНІКА Україна впевнено підтвердила свої лідерські позиції. Це стало можливим завдяки злагодженій команді та бізнес-рішенням, які були здійснені протягом останніх років. Ми раді, що наші клієнти – як звичайні громадяни, так і корпоративний бізнес – залишаються лояльними до УНІКА, цінують високий рівень сервісу та зручні рішення, які ми їм пропонуємо. Дякую усій великій команді УНІКА за роботу, продовжуємо з подвійною енергією працювати на фінансовому фронті та наближати перемогу України разом» − підкреслила Олена Ульє, Голова Правління СК «УНІКА».


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз