UA
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

UA
Новини - фото
  • Головна
  • »
  • Новини
  • »
  • Новини
  • »
  • UNIQA − офіційний страховий партнер міжнародної торгово-промислової конференції «Експорт-Імпорт Україна-ЄС 2016: готовність влади та бізнеса»
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

UNIQA − офіційний страховий партнер міжнародної торгово-промислової конференції «Експорт-Імпорт Україна-ЄС 2016: готовність влади та бізнеса»


12 листопада, 2015


UNIQA − офіційний страховий партнер міжнародної торгово-промислової конференції «Експорт-Імпорт Україна-ЄС 2016: готовність влади та бізнеса»

 

  • Компанії «УНІКА» та «УНІКА Життя», що входять до складу UNIQA Insurance Group (Австрія) - лідери страхового ринку, за результатами 1-го півріччя 2015 року очолюють рейтинги страхових компаній України
  • UNIQA в Україні офіційний партнер Торгово-промислової палати України

Вже вдруге протягом 2015 року компанії UNIQA в Україні - Страхові компанії «УНІКА» та «УНІКА Життя» - виступили офіційними страховими партнерами Міжнародної торгово-промислової конференції «Експорт-Імпорт Україна-ЄС 2016: готовність влади та бізнеса», що відбулась 12-13 листопада у Києві. Перша міжнародна конференція такого формату за підтримки UNIQA відбулась у квітні цього року.

Основною метою проведення Міжнародної конференції з експортно-імпортних відносин України та ЄС є «звірення годинників» напередодні набуття чинності Угоди про ЗВТ між Україною та ЄС. Захід проводиться для вітчизняних та іноземних експортерів/імпортерів і тих підприємств, які мають намір вивести свої товари і послуги на ринки Європейського союзу та країн світу, а також покращити умови ведення бізнесу з європейськими партнерами та залучити інвестиції в Україну.

В рамках заходу були розглянуті проблемні питання, зокрема, щодо експорту/імпорту товарів та послуг до/з ЄС, наявність державної та недержавної підтримки національного експортера, митно-фіскальні питання, технічне регулювання, модернізація виробництв відповідно до стандартів ЄС, створення в Україні експортно-кредитного агентства, надання українським експортерам фінансової підтримки  тощо.

Конференція проводиться за ініціативою Торгово-промислової палати України та за підтримки Міністерства закордонних справ, Міністерства економічного розвитку та торгівлі, Державної фіскальної служби, Державної регуляторної служби, Київської міської державної адміністрації, а також у співпраці з представниками бізнесу – Радою підприємців при Кабінеті Міністрів України, Українською спілкою промисловців та підприємців, Американською торгівельною палатою в Україні та іншими.

У заходах Конференції взяли участь представники дипломатичних установ країн ЄС в Україні, в якості спікерів виступили представники низки Генеральних директоратів Європейської Комісії (Люк Девін), Представництва Європейської Комісії в Україні (Ян Томбінський) та Європейського банку реконструкції та розвитку, Генерального директорату Європейської комісії з питань здоров’я і харчової безпеки (Рамунас Фрейґофас), а також міжнародні експерти, зокрема, д-р Ганс Янус - єдиний уповноважений член правління Euler Hermes Deutschland AG (1994 – 2014 рр.), відповідальний за державні експортно-кредитні гарантії ФРН; Томас Баум, Співголова Експортно-кредитного агентства Німеччини з питань андеррайтингу та управління ризиками. Також, у Конференції взяли участь керівники і СЕО провідних українських та іноземних компаній, інвестиційних та інших фондів, що займаються фінансовою і технічною допомогою, міжнародних і вітчизняних страхових компаній, фінансово-банківських організацій.

Довідка:

UNIQA в Україні

UNIQA Group вийшла на ринок України в 2006 році. Сьогодні Компанії «УНІКА» і «УНІКА Життя», ценральні офіси яких розташовані в Києві, пропонують всі види ризикового страхування і страхування життя через загальнонаціональну мережу. Більше 1 тис. співробітників обслуговують близько 1,2 млн. страхових полісів.

UNIQA Insurance Group

UNIQA Group є однією з провідних страхових груп на своїх основних ринках Австрії, Центральної та Східної Європи. Понад 22 тис. співробітників обслуговують 9,3 млн. клієнтів в 19 країнах: Австрії, Італії, Швейцарії, Ліхтенштейні, Албанії, Боснії і Герцеговині, Болгарії, Хорватії, Угорщині, Косово, Македонії, Чорногорії, Польщі, Румунії, Росії, Сербії, Словаччині, Чехії та Україні.

 

UNIQA - контакти для преси в Україні
Олена Симончук
01033, Київ, Україна
вул. Саксаганського, 70-A
+38 044 225-60-00 (вн.13-46)
E-mail: Olena.Symonchuk@uniqa.com
www.uniqa.ua


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз