UA
Закрыть
UA
Новини - фото
  • Головна
  • »
  • Новини
  • »
  • Новини
  • »
  • УНІКА запустила пілотний проект «Добровільне медичне страхування для фізичних осіб»
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА запустила пілотний проект «Добровільне медичне страхування для фізичних осіб»


21 липня, 2016


УНІКА запустила пілотний проект «Добровільне медичне страхування для фізичних осіб»

У червні 2016 року Страхова компанія «УНІКА» запустила пілотний проект «Добровільне медичне страхування для фізичних осіб». Компанія пропонує на вибір три медичні програми - Стандарт, Класика і Престиж. У кожну з програм входить амбулаторно-поліклінічна допомога, екстрена госпіталізація, плановий стаціонар і невідкладна стоматологія. Залежно від програми сума страхового покриття становить від 75 000 грн. до 175 000 грн.

Страхова компанія «УНІКА», будучи одним з лідерів ринку корпоративного медичного страхування і особистого страхування здоров'я персоналу в Україні, має довголітній досвід роботи з державними та приватними медичними установами, а також науково-дослідними інститутами різного профілю по всій Україні.

Завдяки власному асистансу, який налічує 82 штатних співробітника, УНІКА має можливість цілодобово приймати і обробляти від 1 000 звернень в день.

У центрі уваги УНІКА завжди залишається надання якісного сервісу своїм клієнтам та ефективне врегулювання страхових подій. Щомісячна загальна сума страхових відшкодувань УНІКА становить в середньому 40,0 млн. грн., 25% якої припадає на особисті види страхування.

Більш детальну інформацію про програми добровільного медичного страхування читайте у розділі Для Вас / Життя та Здоров'я / Здоров'я.


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз