UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА запустила он-лайн продажі Автоцивілки


25 листопада, 2016


УНІКА запустила он-лайн продажі Автоцивілки

В рамках проекту Страхової компанії «УНІКА» з впровадження Інтернет-технологій для обслуговування клієнтів запущений новий сервіс - он-лайн продажів договорів ОСЦПВ (Автоцивілки) - обов'язкового страхування відповідальності власників транспортних засобів перед третіми особами.

Завдяки новому сервісу клієнти компанії можуть самостійно укласти он-лайн договір Автоцивілки. Для цього буде потрібно всього чотири кроки:

1. Вибрати один з трьох варіантів страховки: Обов'язкова Автоцивілка, Розширена Автоцивілка та Автоцивілка плюс.
2. Заповнити дані.
3. Здійснити оплату.
4. Вибрати варіант доставки договору.

УНІКА розпочала проект з впровадження Інтернет-технологій для обслуговування клієнтів в січні 2016 року. Першим етапом проекту стала модернізація сайту компанії www.uniqa.ua. Другим етапом - запуск он-лайн продажів. Так, з липня 2016 року на сайті компанії можна придбати договір страхування виїжджаючих за кордон. Також, клієнти УНІКА можуть розрахувати на сайті вартість страховки КАСКО і замовити доставку договору страхування.

Пріоритетом для Страхової компанії «УНІКА» є якісне врегулювання страхових подій. Компанія розробила і втілила для своїх клієнтів зручну систему врегулювання страхових подій на транспорті, включаючи варіанти дистанційного врегулювання, що дозволяють клієнтам економити свій час і залишатися в своєму звичному життєвому темпі.


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз