UA
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

УНІКА – лідер по впровадженню нових стандартів управління якістю


28 листопада, 2017


УНІКА – лідер по впровадженню нових стандартів управління якістю

За підсумками ХІ Всеукраїнського конкурсу «Страхова компанія року - 2017» Страхова компанія «УНІКА» отримала нагороду в категорії «Лідер страхового ринку по впровадженню нових стандартів управління якістю».

Організатором конкурсу є Міжнародний фінансовий клуб «Банкіръ» в партнерстві з Лігою Страхових організацій України. Конкурс проводиться серед страхових компаній, внесених до Державного реєстру фінансових установ України.

Визначення кращих серед страхових компаній України відбувається шляхом голосування серед клієнтів, провідних фінансових установ, на основі думок авторитетних експертів і національних регуляторів. Критерії відбору лауреатів конкурсу: відкритість і доступність інформації про діяльність учасника конкурсу; ділова репутація; професійна підготовка співробітників компанії; націленість на довгострокові і взаємовигідні відносини з клієнтами; стабільність та надійність; комплексне, якісне обслуговування; довіра партнерів і клієнтів.

Пріоритетом стратегії розвитку Страхової компанії «УНІКА» є надання страхових послуг високої якості. З 2010 року в Компанії працює програма Quality controlling, в рамках якої проводяться комплексні заходи щодо підвищення якості послуг, що надаються. В основі даних заходів лежить філософія компанії «Бути ближче до свого клієнта». Постійне поліпшення якості роботи, оперативне реагування на зміни ринку дають позитивні результати. Так, згідно з регулярними дослідженнями по оцінці рівня надання страхових послуг, клієнти постійно відзначають високу якість послуг Страхової компанії «УНІКА» і готові її рекомендувати як надійного страхового партнера.

 


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз