UA
Закрыть
UA
Новини - фото
  • Головна
  • »
  • Новини
  • »
  • Новини
  • »
  • Страхова компанія «УНІКА» запустила продукт - добровільне короткострокове туристичне страхування
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

Страхова компанія «УНІКА» запустила продукт - добровільне короткострокове туристичне страхування


27 березня, 2017


Страхова компанія «УНІКА» запустила продукт - добровільне короткострокове туристичне страхування

Страхова компанія «УНІКА» в березні 2017 року впровадила страховий продукт за туристичним страхуванням. За умовами страхового продукту клієнти можуть застрахуватися на короткий період від 3 до 30 днів, при цьому УНІКА покриє непередбачені медичні витрати, що виникли під час закордонної подорожі, фінансові ризики, такі як затримка або скасування авіарейсу; скасування сплаченої зворотної подорожі; дострокове повернення з-за кордону в разі смерті чоловіка / дружини, близького родича; втрата або крадіжка документів; затримка доставки багажу авіаперевізником. Страхові суми надаються на вибір клієнта і відповідають вимогам посольств іноземних держав, а саме: 30 000 / дол. США, 50 000 / дол. США і 75 000 / дол. США.

Також, за бажанням клієнта покривається нещасний випадок, що спричинив смерть або стійку втрату працездатності (встановлення інвалідності I-й, II-ї групи). Ліміт страхової суми за цим видом покриття визначається як 5% від страхової суми за основним покриттям (1 500 / дол. США 2 500 / дол. США 3 750 / дол. США, відповідно).

Надає асистанс партнер УНІКА компанія CORIS Україна, що має представництва в 37 країнах світу і працює на ринку України вже понад 25 років.

УНІКА приділяє велику увагу модернізації і вдосконаленню страхових продуктів з урахуванням попиту і побажань клієнтів. Регулярні дослідження контролю
якості послуг, що надаються дозволяє компанії «УНІКА» завжди відповідати очікуванням своїх клієнтів.


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз