UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

Страхова компанія «УНІКА» відзначає 23 роки роботи на ринку України


10 лютого, 2017


Страхова компанія «УНІКА» відзначає 23 роки роботи на ринку України

10 лютого 2017 року Страхова компанія «УНІКА» відзначає 23 річницю з дня свого заснування. З моменту створення у 1994 році УНІКА (на той момент - «Кредо-Класик») пройшла шлях від страхової компанії з українським капіталом, орієнтованої на обслуговування переважно корпоративних клієнтів, до великої компанії, що надає широкий спектр страхових послуг на всій території України та входить до складу однієї з найбільших страхових груп Європи - UNIQA Insurance Group.

З року в рік УНІКА в Україні демонструє динамічне та успішне зростання, входить до трійки лідерів страхового ринку України. Утримувати лідерські позиції на вітчизняному ринку страхування, особливо в останні складні роки економічної кризи, компанії дозволяє чітка стратегія UNIQA Insurance Group. Велику увагу УНІКА приділяє якості страхових послуг. В компанії працює система контролю якості, що включає в себе регулярні дослідження якості продажів та врегулювання, на підставі яких компанія здійснює заходи для підвищення рівня страхових послуг та надання нових зручних сервісів для своїх клієнтів.

Пріорітетом для УНІКА завжди залишається якісне врегулювання страхових випадків. Компанія розробила та втілила для своїх клієнтів зручну систему врегулювання страхових випадків на транспорті, включаючи варіанти дистанційного врегулювання, що дозволяють клієнтам економити свій час та залишатися в звичному темпі свого життя.

Впровадження нових IT рішень та постійна модернізація існуючих інформаційних систем забезпечують високу ефективність роботи персоналу та якісний рівень обслуговування клієнтів Компанії. В минулому році було модернізовано Контакт-центр УНІКА, що надало можливість підвищити ефективність технічного та медичного асистансів та рівень обслуговування клієнтів Компанії.

Важливою складовою своєї діяльності Страхова компанія «УНІКА» вважає корпоративну соціальну відповідальність. Виконуючи свій громадянський обов’язок, співробітники Страхової компанії «УНІКА» надають допомогу малозабезпеченим, хворим людям, інвалідам та дітям-сиротам. За роки своєї діяльності Компанія зібрала список з більш ніж 40-ти благодійних фондів та установ, яким було надано благодійну допомогу. 


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз