UA
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

UA
Новини - фото
  • Головна
  • »
  • Новини
  • »
  • Новини
  • »
  • Грандіозна виставка Брейгеля у Відні: UNIQA забезпечила збереження полотен для майбутніх поколінь
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

Грандіозна виставка Брейгеля у Відні: UNIQA забезпечила збереження полотен для майбутніх поколінь


26 жовтня, 2018


Грандіозна виставка Брейгеля у Відні: UNIQA забезпечила збереження полотен для майбутніх поколінь

Дванадцять полотен Пітера Брейгеля Старшого, які складають центральну частину експозиції масштабної виставки, яка відкрилася 2 жовтня у Відні, є одними з найцінніших і найбільш тендітних творів мистецтва, що знаходяться в колекції віденського Музею історії мистецтв. Для їх демонстрації потрібна спеціальна підготовка і знання щодо стану полотн і їх історії. Протягом 6-ти років, UNIQA була партнером Музею з проведення тривалих досліджень і робіт зі збереження та реставрації, проведених в рамках підготовки виставки Брейгеля. З 2012 року, у реставраційних майстернях були поступово вивчені і проаналізовані з наукової точки зору дванадцять полотн великого майстра. Результати цієї роботи лягли в основу першої великої монографічної виставки «Селянський Брейгель».

Зобов'язання UNIQA як одного з головних спонсорів Музею історії мистецтв у Відні простягається далеко за рамки безпосереднього захисту полотен під час транспортування і експонування на виставках. «Для нас, страхування - це збереження», - сказала Петра Ейбель, керівник відділу страхування авторських прав UNIQA. «Ми вважаємо себе довгостроковим партнером Музею історії мистецтв, який забезпечує збереження безцінних творів мистецтва для майбутніх поколінь, в тому числі і в сенсі соціальної відповідальності». Підтримка в належному стані дерев'яних панелей Брейгеля є особливо дорогоцінною в силу їх поважного віку, який перевищує 450 років. З трохи більше 40 написаних вручну картин фламандського майстра, частина полотн більше не може перевозитися і більшість з них ніколи не було запозичено для експонування на виставках. Виставка в Віденському Музеї історії мистецтв, де представлено близько 30 живописних полотн і ще 60 ілюстрацій і малюнків, являє собою перший в історії і абсолютно унікальний огляд творчої спадщини великого фламандця.

Виставка відкрита для публіки з 2 жовтня 2018 року до 13 січня 2019 року.

Покриття всіх ризиків для музейних і приватних колекцій

UNIQA є провідним страховиком Австрії в галузі мистецтва з міжнародним досвідом, який налічує більше 20 років. Філії UNIQA, що надають страхові послуги в галузі мистецтва працюють в Кельні, Цюріху та Лондоні і їх клієнтами є музеї, галереї, різні мистецькі заклади та приватні колекціонери у всьому світі. Той, хто вибирає страхування предметів мистецтва від UNIQA, отримує покриття всіх ризиків, включаючи рекомендації щодо подання предметів свого колекціонера, а також з питань збереження і реставрації. Фахівці UNIQA також можуть допомогти у вирішенні таких питань, як безпечно експонувати роботу і забезпечити оптимальні умови в приміщенні. Для колекціонерів надзвичайно важливо, щоб їх страховий партнер був не просто страховим експертом, але також любив і розумів мистецтво, і поділяв їх пристрасть до колекціонування - це, звичайно ж, обов'язкова умова, необхідна для цього бізнесу.
У 2017 році UNIQA застрахувала твори мистецтва на суму понад 29 мільярдів євро. 


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз