UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

Glovo застрахувала своїх кур'єрів в компанії «УНІКА»


06 вересня, 2019


Glovo застрахувала своїх кур'єрів в компанії «УНІКА»

У вересні 2019 року Міжнародна компанія Glovo і Страхова компанія «УНІКА» запустили спільний проект зі страхування від нещасних випадків кур'єрів.

В рамках проекту всі кур'єри, що працюють в мережі інтернет-платформи Glovo в Україні, застраховані в Страховій компанії «УНІКА» від нещасних випадків, які можуть виникнути під час виконання доставок. Таким чином, при настанні страхової події, потерпілі кур'єри або члени їх сімей гарантовано отримають страхове відшкодування в межах страхової суми.

Даний проект реалізований за сприяння сервісу онлайн страхування Ensuria.com.

Страхова компанія «УНІКА» якісно і своєчасно виконує свої зобов'язання перед клієнтами, дисципліновано і без затримок врегулює страхові випадки і здійснює виплати страхових відшкодувань. Середня щомісячна сума страхових виплат УНІКА становить 80 млн. грн.

Інформація про Glovo:

Glovo - міжнародний сервіс для доставки товарів. Сервіс Glovo заснований в Іспанії в 2015 році. З цього часу він розширив свою присутність і зараз працює в 20 країнах. Зараз Glovo працює в Європі, Південній Америці та Африці. В Україні доставка Glovo працює з жовтня 2018 року. Першим містом присутності в Україні став Київ, потім сервіс з'явився в Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, Вінниці та Запоріжжі, Миколаєві та Чернігові.

 


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз