UA
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

ДТЕК ВДЕ сформував єдину програму страхування майна з УНІКА Україна


12 жовтня, 2020


ДТЕК ВДЕ сформував єдину програму страхування майна з УНІКА Україна

ДТЕК ВДЕ за сприяння міжнародного страхового брокера GrECo та Страхової компанії «УНІКА» сформував єдину програму страхування майна. Розроблена програма покриває всі сонячні та вітрові електростанції ДТЕК ВДЕ, повністю відповідає корпоративним вимогам до страхового покриття і враховує внутрішні стандарти ризик-менеджменту та вимоги до договірної документації.

«Ризик-менеджмент є важливою частиною корпоративного управління нашої компанії. ДТЕК одним з перших в Україні запровадив практику управління ризиками, яка включає передачу на страхування тих ризиків, якими компанія не готова управляти одноосібно», - зазначив директор з корпоративного управління, ризик-менеджменту і комплаєнс Олексій Поволоцький.

Єдина програма страхування всіх станцій ДТЕК ВДЕ була розроблена фахівцями ДТЕК спільно з міжнародними гравцями страхового ринку. Це дозволило укласти договори зі залученням кращих міжнародних перестраховиків із високим міжнародним кредитним рейтингом (не нижче «А-» за шкалою рейтингового агентства S&P).

«ДТЕК ще раз показав високу експертизу своєї команди – на ринку відновлюваної енергетики України вперше успішно розміщена програма страхування такої складності та обсягу, з залученням міжнародних ринків страхування. Ці проєкти дозволяють залучати в Україну кращі міжнародні практики в сфері ризик-менеджменту і перестрахувальну ємність, що забезпечує надійний захист бізнесу від частотних і великих збитків, знижує волатильність виручки і тим самим сприяє розвитку країни та підвищує довіру міжнародних фінансових інститутів», - зазначив генеральний директор ДТЕК ВДЕ Маріс Куніцкіс.

«Беручи участь в розробці і наданні програм страхування майна для ДТЕК ВДЕ, УНІКА Україна продовжує слідувати стратегії групи UNIQA (Австрія) Think Green, спрямованої на збереження навколишнього середовища, боротьбу з глобальним потеплінням, і активну участь в програмах страхування об'єктів з виробництва електроенергії з поновлюваних джерел.» - зазначила Олена Ульє Голова правління Страхової компанії «УНІКА».


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз