UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

CEO UNIQA Insurance Group Андреас Брандштеттер новий президент Insurance Europe


24 травня, 2018


CEO UNIQA Insurance Group Андреас Брандштеттер новий президент Insurance Europe

На генеральній асамблеї Insurance Europe, федерації, що представляє інтереси європейських страхових і перестрахувальних компаній, що відбулася вчора в Мадриді, Андреас Брандштеттер, голова правління UNIQA Insurance Group AG (UNIQA), був обраний президентом федерації на наступні три роки.

Insurance Europe, що представляє інтереси європейських страхових компаній, веде інтенсивний діалог з відповідними інститутами ЄС, що крім роботи з Європейським парламентом і його членами, зокрема, включає роботу з комісарами фінансового ринку, діяльність по захисту прав споживачів та внутрішнього ринку, участь в робочих групах європейської Ради. Андреас Брандштеттер коментує: «Крім майбутнього огляду Solvency II та необхідних коригувань нормативних положень, в найближчі роки я бачу два основних фокуси: по-перше, питання недострахування в Європі щодо стихійних лих, пенсій і кібер-ризиків, а по-друге, питання про обережне поводження з даними про клієнтів в епоху цифрових технологій».

Недостатнє страхування як ризик для суспільства

«В результаті недострахування ризиків стихійних лих, тільки одна третина втрат в розмірі 280 млрд. євро в 2017 році була покрита страхуванням. Недострахування пенсій є національний економічний ризик, який в даний час уряди європейських країн покладають на наших дітей та онуків. Ґрунтуючись на даних демографічного розвитку та очікуваної тривалості життя, цей «пенсійний розрив» оцінюється в 59 трильйонів євро в глобальному масштабі. Наша мета - заохочувати європейських законодавців бути відкритими, шукати рішення відповідно до їх довгострокової відповідальності і встановлювати стимули, які мотивують європейських громадян на страхування приватних пенсій», - говорить А. Брандштеттер.

Великі дані (Big Data) і захист споживачів

Одним з ключових завдань майбутнього є Big Data і штучний інтелект. Андреас Брандштеттер: «Глобальний захист споживачів повинен бути головним пріоритетом в епоху цифрових технологій. Для європейських страхових компаній основним принципом є те, що наші клієнти повинні завжди мати можливість самостійно вирішувати, як їх дані використовуються. Але, в той же час, ми ведемо інтенсивний діалог з європейськими інститутами, щоб ті ж правила застосовувалися до всіх учасників ринку, включаючи фінтех і іншуртех і, особливо, до технологічних платформ і технологічних гігантів за межами Європи».


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз