UA
Закрыть
UA
Новини - фото
  • Головна
  • »
  • Новини
  • »
  • Новини
  • »
  • Bolt і УНІКА першими в Україні страхують життя і здоров'я пасажирів на 1 мільйон гривень
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

Bolt і УНІКА першими в Україні страхують життя і здоров'я пасажирів на 1 мільйон гривень


11 червня, 2019


Bolt і УНІКА першими в Україні страхують життя і здоров'я пасажирів на 1 мільйон гривень

11.06.2019 Провідна європейська платформа для замовлення поїздок Bolt спільно зі Страховою компанією "УНІКА" створили унікальну програму страхування життя і здоров'я пасажирів. З липня 2019 року кожна поїздка буде застрахована на суму до 1 мільйона гривень, при цьому страхові платежі повністю покриває компанія Bolt. Ні з водія, ні з пасажира додаткова плата за страховку стягуватися не буде.

Умови страхування поширюються абсолютно на всі поїздки з Bolt в Україні. За умовами програми при настанні страхового випадку постраждалим буде проводитися відповідна виплата в межах страхової суми, а також надаватися безкоштовна психологічна консультація від Міжнародного Центра Психології і Здорового Мислення "Positum Systems".

Дана програма страхування та проект будуть реалізовані за сприянням сервісу онлайн страхування Ensuria.com.

"Ми пишаємося унікальною програмою, яку ми розробили у партнерстві зі Страховою компанією "УНІКА". Ми давно планували страхування пасажирів, і тепер наша компанія стала першою на ринку пасажирських перевезень, яка надає такий розмір страхових виплат у разі ДТП.  Ми дбаємо про безпеку пасажирів, щоб наші клієнти почували себе впевнено і спокійно", — зазначив регіональний менеджер Bolt в Україні Тарас Потічний.

Олена Ульє, Голова правління Страхової компанії "УНІКА": "УНІКА - універсальний страховик. Ми пропонуємо безліч страхових рішень для корпоративних та індивідуальних клієнтів. У фокусі нашої уваги був і залишається клієнт − з його ризиками, очікуваннями і потребами в страховому захисті".

Інформація про Bolt:

Компанія Bolt (раніше відома як Taxify) − провідна європейська платформа для замовлення поїздок. Її мета − полегшити пересування містом і зробити цей процес швидким і надійним.

Компанію Bolt заснував Маркус Вілліг у 2013 році. Вона стала найбільш швидкозростаючою платформою для організації поїздок у Європі й Африці. Її інвестори − Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital і співзасновник TransferWise Таавет Хінрікус.

Bolt має 25 мільйонів клієнтів у більш ніж 30 країнах світу: www.bolt.eu.

 


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз