UA
Закрыть
UA
Новини - фото
  • Головна
  • »
  • Новини
  • »
  • Новини
  • »
  • Австрійська UNIQA Insurance Group збільшила консолідований прибуток за 2022 рік до 425 млн євро
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

Австрійська UNIQA Insurance Group збільшила консолідований прибуток за 2022 рік до 425 млн євро


28 лютого, 2023


Австрійська UNIQA Insurance Group збільшила консолідований прибуток за 2022 рік до 425 млн євро

На основі попередніх результатів фінансової звітності UNIQA Insurance Group очікує значного покращення консолідованого прибутку до сплати податків за 2022 фінансовий рік у діапазоні від 420 до 425 мільйонів євро (2021 рік: 382,3 млн євро; консенсус аналітиків приблизно 364 мільйони євро).

Ці попередні прибутки до сплати податків свідчать про подальше покращення основного бізнесу UNIQA.

Незважаючи на те, що UNIQA прагне покращувати показники своєї основної діяльності у 2023 фінансовому році, поточний фінансовий рік, через очікуваний нестабільний загальний макроекономічний розвиток, буде залежати від значної невизначеності – як це вже було у випадку фінансового 2022 рік, серед іншого, нестабільність ринків капіталу, значна чутливість щодо процентних ставок, що впливають на його інвестиції, невизначеність щодо розвитку інфляції та тенденція збільшення збитків у результаті природних катастроф.

З цієї причини, як і в минулому, прогноз результатів за 2023 фінансовий рік не надається.

Група UNIQA є однією з провідних страхових компаній на своїх основних ринках Австрії та Центральної та Східної Європи (ЦСЄ). Близько 22 400 співробітників і ексклюзивних торгових партнерів обслуговують майже 16 мільйонів клієнтів у 18 країнах. UNIQA є другою за величиною страховою групою в Австрії з часткою ринку близько 21%.

У регіоні зростання ЦСЄ UNIQA представлена на таких ринках, як Албанія, Боснія і Герцеговина, Болгарія, Хорватія, Чехія, Угорщина, Косово, Чорногорія, Північна Македонія, Польща, Румунія, Сербія, Словаччина та Україна. Крім того, до складу UNIQA Group входять страхові компанії Швейцарії та Ліхтенштейну.


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз