UA
Закрыть
UA
Новини - фото
Новини

Слідкуйте за останніми новинами в галузі страхування і знаходьте найбільш корисну інформацію для Вас.

Ашан, Оней Україна та УНІКА підписали трьохсторонню угоду про партнерство


10 жовтня, 2016


Ашан, Оней Україна та УНІКА підписали трьохсторонню угоду про партнерство

Страхова компанія «УНІКА», торгівельна мережа «Ашан» та компанія «Оней Україна» у вересні 2016 року підписали трьохсторонню угоду про партнерство.

Тепер покупці гіпермаркету «Ашан» при купівлі техніки та електроніки мають можливість застрахувати її за програмами Страхової компанії «УНІКА»: «Подовжена гарантія» та «Подовжена гарантія + сервіс». В залежності від вартості техніки та обраних ризиків вартість страхових програм коливається від 165 грн. до 945 грн.

Таким чином, за програмою «Подовжена гарантія» забезпечується страховим захистом ремонт техніки після закінчення строку гарантії виробника, у тому числі поломки від перепаду напруги, що досі є розповсюдженою проблемою в багатьох регіонах України. Також, УНІКА здійснює організацію та оплату діагностики, доставки і ремонту техніки, а якщо техніка ремонту не підлягає – відшкодовує клієнту її вартість.

За програмою «Подовжена гарантія + сервіс» клієнти додатково отримують зручне та якісне обслуговування техніки. Також, компанією будуть організовані та оплачені послуги, що зазвичай необхідні при експлуатації техніки - чистка, налаштування, перевірка підключення, цілодобові технічні консультації, виїзд представника сервіс-центру на місце користування технікою. Важливо, що клієнт може користуватися сервісом вже з першого дня після покупки, незалежно від строку гарантії виробника.

Страхова компанія «УНІКА» приділяє велику увагу наданню якісного страхового захисту та дбає про ефективне врегулювання страхових подій. Щомісячно УНІКА виплачує своїм клієнтам страхові відшкодування на суму близько 40,0 млн. грн.

Довідка:

Ашан Рітейл – це міжнародна компанія роздрібної торгівлі, представлена напрямками гіпермаркети, супермаркети, магазини біля дому та електронна комерція. Перший магазин Ашан було відкрито у 1961 році у Франції. В Україні компанія існує з 2008 року та сьогодні налічує 11 гіпермаркетів у 5 містах. Суть нашої діяльності - покращувати купівельну спроможність та якість життя все більшої кількості клієнтів і робити це за допомогою відповідальних, професійних, захоплених своєю справою, цінних та гідних поваги співробітників.

Оней Україна – дочірня структура міжнародного Банка ОНЕЙ в Україні (Oney Banque, 1983), який є частиною Холдінгу Ашан (більш ніж 7 млн клієнтів в 11 країнах світу). Оней Україна співпрацює з мережами гіпермаркетів «Ашан Україна» та «Леруа Мерлен Україна» у сфері надання фінансових послуг споживчого кредитування та страхування відповідно до найвищих міжнародних стандартів.


До списку новин
    Поширити
Дякуємо! Для підтвердження активуйте посилання в Вашій поштовій скриньці.
Підписка на новини

Дізнавайтесь першими про новини від УНІКА

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз