UA
Закрыть

Контент на сторінці може відобразитися не повністю. Рекомендуємо оновити версію поточного або скористатись іншим браузером.

UA
UNIQAблог - фото
UNIQAблог
Я та УНІКА

UNIQA Україна продовжує працювати

Скрізь де це можливо компанія надає страхові послуги з автострахування, організовує лікування застрахованих та забезпечує ліками.

UNIQA Україна продовжує працювати

Всі процеси налагоджені за спрощеною системою (детальніше див. попередній допис). Безперебійну роботу компанії забезпечують співробітники, у кого є така можливість. Інші захищають нашу землю в лавах армії та тероборони.
Сьогодні слоган нашої групи - living better together підтверджується насправді - всі компанії UNIQA Group об’єдналися і надають нам допомогу - організовують помешкання для наших співробітників, хто виїжджає до ЄС. Наразі близько 70% наших колег змогли виїхати на безпечні території. Всі працюють віддалено, щоб забезпечити безперебійну роботу компанії.
Також спільно з «Caritas Österreich» та «Österreichisches Rotes Kreuz» UNIQA Group (Austria) розпочала ініціативу пожертв Група UNIQA поповнить пожертви, зібрані від спільноти UNIQA, додатковим мільйоном євро для цих партнерських організацій.

Ми всі разом! Ми переможемо!

#допомагатикращеразом! 

Залишити відгук
Підтвердіть, що Ви не робот
Останні статті
Відпочинок без зайвого стресу. Як обрати страховку для подорожі за кордон
Моя подорож
05. квітня 2024
Відпочинок без зайвого стресу. Як обрати страховку для подорожі за кордон
Тепле весняне сонце так і спонукає вирушити у подорож! Багато хто з нас вже планує мандрівки, але крім вибору маршрутів, купівлі квитків та бронювання готелів, слід подбати про належний страховий захист. Адже в дорозі нас може спіткати травма або раптова хвороба. Як туристичний поліс допомагає зберегти здоров’я та гроші?
Страхування КАСКО в UNIQA – що важливо для захисту авто у 2024 році
Мій автомобіль
04. квітня 2024
Страхування КАСКО в UNIQA – що важливо для захисту авто у 2024 році
Під час війни страхування є незамінним інструментом для захисту автомобіля. Як змінюється попит на ринку, чи завжди потрібно повне КАСКО та на які бонуси може розраховувати клієнт? Про це розповідає Діана Коченкова, директор Дирекції розвитку роздрібних продуктів та сервісів UNIQA.
Добровільне медичне страхування: 5 запитань, відповіді на які має знати кожен
Будемо здорові!
29. березня 2024
Добровільне медичне страхування: 5 запитань, відповіді на які має знати кожен
Навесні в багатьох з нас загострюються питання, пов’язані з захистом здоров’я. Особливо актуальним це стає на третьому році повномасштабної війни, коли через постійні стреси самопочуття ще гіршає. І саме зараз кожен повинен знати про можливості, які надає для захисту здоров’я добровільне медичне страхування (ДМС). Про це розмовляємо сьогодні з Оксаною Руденко, керівницею Дирекції з андерайтингу особистих видів страхування UNIQA.

<< Вниз

Вгору >>

<< Вниз