UNIQA та Фонд Сергія Притули передають 5 500 аптечок для військових України

Новини
16.08.2024

UNIQA Group (Австрія) та UNIQA Україна у співпраці з Фондом Сергія Притули продовжують забезпечувати гуманітарною допомогою медичні заклади та українців на лінії фронту. В рамках цієї співпраці було передано черговий вантаж, що налічує 5 500 аптечок (JFAK, IFAK) на суму понад 17 млн грн.

Співпраця між UNIQA та Фондом Сергія Притули триває з 2022 року та є надзвичайно важливою у часи важких випробувань для нашої країни.

За цей період було здійснено понад 12 поставок гуманітарного вантажу, що включали медичне обладнання, медикаменти та інші важливі потреби для військових, цивільних громад та селищ деокупованих територій.

На сьогоднішній день загальна сума гуманітарної допомоги UNIQA складає більше 181 млн грн.

"Ми пишаємося нашою співпрацею з Фондом Сергія Притули та можливістю зробити свій внесок у підтримку наших людей. Тактичні аптечки є критично важливими для збереження життів на фронті, і ми раді, що можемо допомогти в цьому," – зазначив президент UNIQA Україна Теймур Багіров.

"Команда тактичної медицини Фонду Сергія Притули безмежно вдячна компанії UNIQA за благодійну допомогу, яку вона постійно передає нашим захисникам на фронті. 5 500 індивідуальних аптечок, зібраних за стандартом NATO, рятуватимуть життя наших хлопців і дівчат на передовій. Разом до Перемоги! " - зазначає керівник відділу тактичної медицини Благодійного фонду Сергія Притули.

UNIQA підтримує традиції гуманітарної допомоги Австрії, яка з початку війни надала Україні понад 250 мільйонів євро гуманітарної допомоги. Така підтримка відіграє важливу роль у забезпеченні критично важливих потреб українських громадян та усіх наших людей на передовій, які ризикують своїм життям заради захисту нашої країни.

Еліас Фонмец, аташе Посольства Австрії в Україні: "Як представник Австрії, я пишаюся тим, що австрійські компанії не лише залишилися в Україні, щоб підтримати економіку в ці важкі часи та допомогти у відновленні, але й надають допомогу у вигляді медичних препаратів".