UNIQA: нові етапи навчання Agile

Новини
15.12.2023

UNIQA Україна вже давно розвиває свій шлях в Agile, але в грудні ми оголосили про перезапуск цього процесу, щоб перевести всі аспекти компанії на роботу в рамках цієї гнучкої методології. Новий етап включає навчальні тренінги для всієї команди та фінальні кроки впровадження з досвідченими менторами.

 

Перехід до Agile відкриває UNIQA Україна можливості більш ефективно адаптуватися до змінних потреб клієнтів та ринкових умов. Ця методологія не лише допомагає вдосконалити управління проектами та збільшити продуктивність команди, але й сприяє створенню інноваційного середовища, де ідеї швидко перетворюються на продукти та послуги, що відповідають потребам клієнтів.

 

UNIQA Україна раніше вже запровадила культуру Експериментів, яка стала джерелом натхнення для швидкого втілення нових ідей. В грудні 2023 року команди проходять тренінги з методології Agile від Артема Биковця, коуча та лектора MBA програм Києво-Могилянської бізнес-школи.

 

З огляду на те, що керівні принципи UNIQA повністю співпадають з цінностями Agile - Простота, Відповідальність, Чесність, Спільнота та Клієнт на першому місці, в компанії впевнені у необхідності  впровадження Agile та його успіху.

 

UNIQA Україна очікує нових досягнень та інновацій у своїй роботі завдяки повному переходу на Agile.