УНІКА визнана «Народним брендом» у Тернополі

Новини
09.12.2016

У листопаді 2016 року відбувся черговий щорічний конкурс «Народний бренд 2016», організований медіа-корпорацією RIА. За підсумками відкритого голосування Страхова компанія «УНІКА» була названа кращою серед всіх страхових компаній, представлених в Тернопільській області, і була удостоєна звання «Народний бренд».

Протягом останніх трьох місяців жителі Тернопільської області шляхом відкритого голосування на сайті https://brand.20.ua/ru/tr вибирали найкращі торгові марки та підприємства з представлених в регіоні.

Щорічний конкурс «Народний бренд» проходить вже одинадцятий рік поспіль і має велику популярність серед споживачів і покупців товарів і послуг.
Цей захід є наймасовішим вираженням уподобань широких верств населення, кажуть організатори. Це - можливість для кожного споживача проголосувати за те, що він любить. Щорічно кількість бажаючих проголосувати за ту чи іншу компанію збільшується. У нинішньому опитуванні взяли участь майже 8 000 осіб. Учасники та переможці «Народного бренду» кажуть: визнання людей - це найвища нагорода.

Клієнти і партнери Страхової компанії «УНІКА» в Тернопільській області високо оцінюють роботу компанії, вибираючи її «Народним брендом» 6-й рік поспіль.